Ferrari-pomo kiistää riidat edeltäjänsä kanssa: “Henkilökohtaiset välit olivat aina hyvät”

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto kiistää olleensa missään vaiheessa avoimesti riidoissa edeltäjänsä Maurizio Arrivabenen kanssa.

Ferrarilla teknisenä johtajana työskennellyt Binotto korvasi Arrivabenen tallipäällikön tehtävissä tammikuussa. Binotto kiistää aiemmin varikolla liikkuneet huhut kaksikon välirikosta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Australian GP suorana 15-17.3.
Ke: Kauden avajaiset klo 08.10
To: Formulasirkus klo 22.35 (MTV3)
Pe: 1. harjoitukset klo 02.55,
2. harjoitukset klo 06.55
La: 3. harjoitukset klo 04.55, aika-ajot klo 07.55, ennakkotunnelmat klo 07.00
Su: Australian GP klo 07.10, ennakkotunnelmat klo 06.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

– Olen tehnyt täällä töitä 25 vuotta ja ollut riittävän onnekas elääkseni upeita hetkiä yhdessä Jean Todtin, Ross Brawnin, Michael Schumacherin ja myöhemmin Stefano Domenicalin kanssa, Binotto kertoi Corriere della Seran haastattelussa.

– Olen aina oppinut kaikilta, jopa Mauriziolta. Siitä olen hänelle kiitollinen. Henkilökohtaiset välit olivat aina hyvät. Emme koskaan riidelleet.

Vaikeudet juonsivat juurensa visiosta, tallin työntekijöiden johtamisesta tai kisaviikonlopuista. Meillä oli erilaiset näkökannat, Binotto jatkoi.

Binotto myöntää, että hän sai ennen ylennystään yhteydenottoja myös muilta sarjan talleilta. Tallipomo kiistää kuitenkaan harkinneensa missään vaiheessa lähtöä.

– Kyllä, se on totta. Muut tallit olivat minuun yhteydessä, koska minulla on kokemusta ja arvoa formula ykkösissä. Olen kuitenkin ollut Ferrari-fani lapsuudestani lähtien. En ole koskaan ajatellut muita talleja kuin Ferraria, Binotto summasi.

Lue myös:

    Uusimmat