F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Ferrari-pomo kiistää kriisitunnelmat: "Nyt on aika tiivistää rivit"

2:31
Videolla Mattia Binotton mietteitä Espanjan GP:n alla

Ferrarin päämajassa Maranellossa ei vallitse kriisitunnelma surkeasti alkaneesta formulakaudesta huolimatta, vakuuttaa italialaismerkin toimitusjohtaja Louis Camilleri.

Ennen kauden alkua ennakkosuosikin asemaan nostettu Ferrari ei ole kyennyt vastaamaan viisi tuplavoittoa napanneen Mercedeksen suorituskykyyn. Barcelonassa myös Red Bull oli italialaistallia paremmassa vauhdissa.

Italialaismediassa Ferrarin väitetään olevan syvässä kriisissä, mutta Camilleri vakuuttaa tallipäällikkö Mattia Binotton nauttivan edelleen valmistajan johtoportaan täyttä luottamusta.

– Mitään paniikkia ei ole. Minun tehtäväni on estää huhujen leviäminen, joten nyt on aika tiivistää rivit, Camilleri painotti italialaiselle Gazzetta dello Sportille.

– Olen varma siitä, että Binotto löytää ratkaisun. Meillä on nyt kaksi tärkeää testipäivää. Kykenemme varmasti korjaamaan tilanteen nopeasti. Minulla ei kuitenkaan ole kristallipalloa, joten en osaa sanoa, milloin ratkaisu löytyy, mutta testaamisesta on siihen varmasti apua, Camilleri jatkoi.

Seuraavaksi formulat suuntaavat Monte Carlon legendaariselle katuradalle. Camilleri myöntää, että Ferrarilla voi olla edessään taas hankala viikonloppu.

– Siellä on paljon kapeita ja hitaita mutkia samaan tapaan kuin Barcelonan radan kolmannella sektorilla, missä meillä oli vaikeuksia koko viikonlopun ajan, Camilleri totesi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja