Ferrari-huhuille vahvistus: Daniel Ricciardo kertoo yhteydenpidon jatkuneen vuosia

6:27
C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen kertoi torstaina MTV Uutiset Livessä näkemyksiään F1-sarjan uusista päätöksistä.

Lopulta McLarenille päätynyt F1-kuski Daniel Ricciardo kertoo ennen sopimustaan käyneensä Ferrarin kanssa neuvotteluita kuskipaikasta.

Ricciardo vahvistaa yhdysvaltalaisen CNN-kanavan haastattelussa, että yhteys Ferrarin kanssa on ollut auki jo pidempään.

– Neuvotteluita käytiin jo muutamia vuosia sitten. Ja se on jatkunut aina tähän asti, Ricciardo myöntää.

– En siis lähde kiistämään sitä, mutta luonnollisesti se ei ikinä kantanut hedelmää.

Vielä tämän kauden Renault'lla ajavan Ricciardon molempien vanhempien puolelta tulevat italialaiset sukujuuret ovat olleet vahva tekijä hänen aiempien vuosien Ferrari-huhuissaan. Hänen isänsä on syntynyt Italiassa, ja australialaisen äidin molemmat vanhemmat ovat italialaisia. Ricciardo ei tarkkaan tiedä syytä sille, miksi hänestä ei ole koskaan tullut Ferrari-kuskia.

– En oikeastaan tiedä enkä ole koskaan oikeastaan pohtinut sitä kovin syvällisesti. Kaikki sanovat, että se olisi sopiva yhdistelmä, tietysti nimeni ja taustani kautta, mutta yritän olla tunteilematta liikaa missään tilanteessa, Ricciardo vastaa.

Ferrari päätyi tällä kertaa valitsemaan espanjalaisen Carlos Sainzin monacolaisen Charles Leclercin tallipariksi. Sainz toki puhuu sujuu italiaa.

– Näen, että Carlos istuu tiimiin hyvin, joten en oikeastaan ajattele, että ”miksen minä?”. Minusta Carlos ajoi vahvan vuoden 2019. Hän on nyt aika kuumaa kamaa, ja se on mielestäni sopiva valinta siihen, missä he ovat nyt, Ricciardo pohtii.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja