F1-tähtikuskia viedään Ferrarille – nyt eteen tuli kinkkinen kysymys Red Bullista: "En sanoisi paluulle ei"

Australialaiskuljettajan Daniel Ricciardon nimi ponnahtaa nyt jatkuvasti esille Ferrariin liittyvissä huhuissa. Tuoreeltaan Ricciardolta tiedusteltiin kuitenkin aivan toisesta kuviosta.

30-vuotias Ricciardo ehti ajaa F1-kärkitalli Red Bullilla usean kauden ajan ennen kuin hän teki yllättävän loikan. Ricciardo päätti jättää energiajuomayhtiön omistavan tallin, kun hän hyppäsi viime kaudeksi Renaultille.

Alku ranskalaistallissa oli vaikea. Ricciardo jäi kuljettajien MM-sarjassa yhdeksänneksi.

Ricciardon nykyinen sopimus Renaultin kanssa päättyy kauden 2020 eli tulevan sesongin jälkeen. Täten hän on jo nyt kuskispekulaatioissa mukana.

Muun muassa Motorsport.it:n ja La Gazetta dello Sportin mukaan Ricciardo, espanjalainen Carlos Sainz ja italialainen Antonio Giovinazzi ovat tyrkyllä Ferrarille. Lähteiden mukaan joku heistä voisi korvata saksalaisen Sebastian Vettelin, mikäli hän ja Ferrari eivät pääse yhteisymmärrykseen jatkosta.

Mutta sen sijaan että Ricciardo olisi saanut vastailla Ferrariin liittyviin kysymyksiin, häneltä udeltiin aivan toisesta kuviosta.

Siitä, että voisiko hän vielä joskus palata Red Bullille, ristiriitaisesta lähdöstä huolimatta?

– Itseasiassa minulta ei ole kyselty tuosta. Jättäisinkö Red Bull -paluun pois laskuista? En. En sanoisi paluulle ei, Ricciardo totesi Sky F1:n haastattelussa.

Ricciardo kertoi samalla, ettei hän ole vielä käynyt keskusteluja tulevasta. 

– Niitä on vaikea käydä, koska kilpailut ova tauolla ja olemme ikään kuin säpissä. Mitään ei oikein tapahdu.

– Yleensä keskustelut alkavat sen jälkeen, kun olemme ajaneet muutamia kisoja. Mutta nyt niitä ei käydä, Ricciardo kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat