Huhut F1-kuskin potkuista kiihtyvät – keikkakuskin ratkaisu laittoi lisää vettä myllyyn

Huhut ensi kaudella F1-sarjaan nousevan Nikita Mazepinin potkuista jo ennen työsuhteen alkamista vellovat kuumina sosiaalisessa mediassa.

Monet F1-fanit ovat vaatineet Haasin palkkaamalle Mazepinille potkuja. Jenkkitalli tuomitsi hiljattain Mazepinin, kun tämä julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa pätkän kuvannut mies kosketti autossa olevaa naista rinnan alueelta sopimattomasti. Mies poisti nopeasti videon ja pyysi myöhemmin anteeksi käytöstään, mutta se ei ole riittänyt kaikille.

Mazepin joutui viime viikolla jälleen monien hampaisiin, kun hän päätti poistaa anteeksipyyntönsä sosiaalisesta mediasta. Hän poisti myöhemmin kaikki viestinsä Twitteristä.

Spekulaatiot Mazepinin asemasta Haasilla kiihtyivät jälleen viikonloppuna, kun selvisi, että Romain Grosjeania kauden kahdessa viimeisessä kisassa paikannut keikkakuski Pietro Fittipaldi oli muuttanut Twitter-profiilinsa elämäkertaan tekstiksi ”Haasin F1-kuski”.

F1-toimittaja Marco Rossi taas kertoi lähteisiinsä vedoten, että jotain on todella tekeillä Haasilla.

– Haasin F1-talli ja etenkin sen johtohenkilöt ovat enemmän ja enemmän huolissaan Haasin brändin maineesta ja suhteista useisiin sponsoreihin Mazepin-videon aiheuttamien negatiivisten uutisten seurauksena. Vaihtoehtoja on alettu ”vakavasti harkita”, väitti Rossi Twitterissä.

Toinen F1-toimittaja Albert Fabrega rauhoitti kuitenkin hieman spekulaatioita maanantaina.

– Mazepin ajaa F1-sarjassa, jos hän haluaa. Tallin taloudellinen tilanne on vaikea, ja he tarvitsevat hänen tuomaa rahaa. F1 on myös yritystoimintaa, kirjoitti Fabrega.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat