Fernando Alonso vähätteli Lewis Hamiltonia haastattelussa – brittimestari iski vastapalloon puhuttelevalla valokuvalla

Lewis Hamilton julkaisi lauantai-iltana kryptisen tviitin, joka oli mitä ilmeisimmin tarkoitettu vastaukseksi Fernando Alonson tuoreisiin lausuntoihin. Alonso vertasi hollantilaisen De Telegraaf -lehden haastattelussa Max Verstappenin ja Hamiltonin mestaruuksia toisiinsa ja tuli siihen tulokseen, että kaksi on tässä tapauksessa enemmän kuin seitsemän.

Alonson mukaan Verstappenin tällä ja viime kaudella voittamat mestaruudet ovat Hamiltonin titteleitä arvokkaampia, sillä Verstappen on joutunut tekemään niiden eteen enemmän töitä kuin Hamilton.

– Kunnioitan Lewisiä suuresti, mutta on ihan eri juttu, kun ei tarvitse ajaa ketään muuta kuin omaa tallikaveriaan vastaan, muun muassa Sky Sports kertoo Alonson sanoneen.

Alonso jatkoi aiheen tiimoilta vielä myöhemmin Twitterissä ja oli ilmeisen tyytymätön tapaan, jolla hänen lausuntonsa oli esitetty.

– Kaikki mestaruudet ovat upeita, hyvin ansaittuja ja inspiroivia. Niitä ei voi verrata toisiinsa. Nauttikaamme mestareista ja legendoista. Olen väsynyt siihen, että jatkuvasti kalastellaan otsikoita, Alonso täsmensi.

Tämä tviitti ei kaiketi tavoittanut Hamiltonia – tai ainakaan se ei häntä lepyttänyt. 7-kertaisella mestarillakin oli nimittäin asiaa Twitterissä.

Hamilton julkaisi yhteiskuvan itsestään ja Alonsosta vuoden 2007 Yhdysvaltain GP:n palkintokorokkeella. Ensimmäistä kauttaan ykkösissä ajava Hamilton seisoo kuvassa korkeimmalla korokkeella ja pitää kättään toiseksi sijoittuneen silloisen McLaren-tallitoverinsa Alonson olkapäällä. Kuvan ainoana saatteena on peukalo ylöspäin -emoji.

Hamilton ja Alonso ajoivat yhdessä vain tuon yhden kauden, koska yhteistyö osoittautui tallin sisäisten ristiriitojen vuoksi mahdottomaksi. Hamilton keräsi 22-vuotiaana tulokkaana yhtä paljon pisteitä kuin neljä vuotta vanhempi kaksinkertainen maailmanmestari Alonso ja sijoittui useampien kakkossijojen ansiosta tämän edelle.

Kimi Räikkönen löi molemmat McLaren-kuljettajat yhdellä pistellä ja vei mestaruuden kauden viimeisen osakilpailun voitollaan. 



Lue myös:

    Uusimmat