Fernando Alonson lopettamista odottanut F1-kuski vetää sanojaan takaisin: ”Kunnioitukseni on erittäin suuri”

McLarenilla supertähti Fernando Alonson syrjäyttämäksi joutunut Kevin Magnussen ei muistele ristiriitaisena persoonana tunnettua F1-mestaria pahalla.

Magnussen pudotettiin lupaavasti kakkossijalla alkaneen F1-uran ensimmäisen kauden jälkeen varakuskin asemaan, kun McLaren toi Alonson isolla rahalla Jenson Buttonin tallikaveriksi vuonna 2015.

Tanskalaisen ura otti pahasti takapakkia, mutta lopulta siirto Haasille on tuonut hänelle parempia tuloksia, mitä McLaren olisi pystynyt viime vuosina tarjoamaan.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Aiemmin tällä kaudella Alonso kuitenkin onnistui suututtamaan Magnussenin pahanpäiväisesti. Italian GP:n aika-ajojen kamppailun jälkeinen käytös oli tämän mielestä ala-arvoista.

– Hän tuli tapaamaan minua aika-ajon jälkeen ja nauroi päin naamaani. Se on epäkunnioittavaa, ja hän luulee olevansa Jumala. Oikein odotan hänen lopettamistaan, Magnussen sihisi syyskuussa.

Pari kuukautta myöhemmin tanskalainen on jo leppynyt. Hänellä on myös hyvää sanottavaa Alonsosta.

– Kunnioitukseni Fernandoa kohtaan kuljettajana on erittäin suuri. Ei ole epäilystäkään, etteikö hän olisi yksi parhaista kuskeista lähtöruudukossa, Magnussen toteaa Sky Sportsille.

– Vaikka meillä on ollut jotain kovia taisteluita ja muutamia lauseita on heitelty, kunnioitukseni häntä kohtaan kuljettajana ei ole kärsinyt kolhuja, Haas-kuski vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat