Kevin Magnussen pahoillaan McLarenin alennustilasta: "Talli oli mahtava ja kaunis"

Haas-kuljettaja Kevin Magnussen kertoo olevansa pahoillaan entisen työnantajansa McLaren-tallin yhä jatkuvasta alennustilasta.

MAINOS

F1-kisaputki jatkuu C Morella –
seuraavaksi Silverstone!

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Britannian GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Magnussen kilpaili juoniorivuosinaan McLarenin siipien suojissa ja teki debyyttinsä tallin autolla formulasarjassa kaudella 2014. Tanskalaiskuski joutui kuitenkin jo seuraavalla kaudella luovuttamaan paikkansa Fernando Alonsolle.

Viime kauteen yhteistyönsä Hondan kanssa päättänyt McLaren siirtyi tällä kaudella Renault’n moottoreihin. Moni odotti brittitallin palaavan jälleen sarjan kärkikahinoihin, mutta kauden edetessä totuus on osoittautunut toisenlaiseksi.

- Voin sanoa olevani todella yllättynyt etenkin McLarenin kohdalla. Kun olin siellä, niin oli aivan selvää, että kyseessä oli mahtava talli, todella iso ja kaunis talli, Magnussen kertoi crash.netin mukaan.

- Sittemmin olen kadottanut yhteyden heihin, en enää keskustele heidän kanssaan. En osaa sanoa, millaisia ongelmia heillä tällä hetkellä on, mutta todella ikävää se tietenkin on. Olen iloinen siitä, että voimme kilpailla heitä vastaan ja ajoittain voittaakin heidät, mutta on aivan varmaa, että näille sijoille McLaren ei kuulu, Magnussen jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat