Fernando Alonso tunnustaa: Tuorein pettymys oli liikaa – nyrkillä reikä seinään!

Formula ykkösten Singaporen GP:n keskeytys oli kova pala viime vuosina pettymyksiin McLarenilla kyllästyneelle Fernando Alonsolle.

Alonso sai Singaporessa toissa viikolla loistavan lähdön kahdeksannesta ruudusta, ja espanjalainen oli ajamassa ulos avausmutkasta kolmannella sijalla. Tuloksena oli kuitenkin keskeytys, kun Ferrarin Kimi Räikkösen auto osui Alonson menopeliin avausmutkassa. Räikkönen, Sebastian Vettel ja Max Verstappen olivat törmänneet toisiinsa hetkeä aiemmin, eikä suomalaiskuski voinut estää osumaa Alonsoon.

MAINOS

Malesian F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 05.55 ja 09.55
Lauantai: Harjoitukset klo 08.55, aika-ajo klo 11.55
Sunnuntai: Malesian GP klo 09.55, ennakkotunnelmat klo 08.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

McLaren-tähti on edelleen varma, että hän olisi ajanut palkintosijoille ilman osumaa Räikköseen. Se olisi ollut sensaatiomaista, sillä hän on ollut parhaillaan viides viimeisen kolmen kauden aikana McLarenilla.

Alonso tunnusti viikonloppuna ajettavan Malesian GP:n alla, että Singaporen kisan pettymys sai hänet menettämään malttinsa. Pettymys purkautui nyrkiniskuna, joka jätti reiän pukuhuoneen seinään.

– Kyllä, se (reikä) on edelleen siellä, Alonso kommentoi ESPN:n mukaan.

Huonosta Hondan moottorista kärsivän McLarenin iskunpaikat ovat olleet vähissä viime kausina, joten Singaporen kaltaisen mahdollisuuden karkaaminen teki erityisen kipeää.

– Se palkintokorokesija olisi voinut olla yksi urani isoimmista asioista ja menetimme sen. Tiesimme, että voimme olla siellä kilpailukykyisiä, sitten saimme vielä sateen ja olin kärkikolmikossa avausmutkassa. Mielestäni podiumsijoitus oli varma, ja se olisi ollut minulle todennäköisesti viimeisen vuosikymmenen suurin saavutus! Alonso summaa.

Alonso on ajanut tällä kaudella 10 MM-pistettä ja on sarjassa 15. sijalla.

Lue myös:

    Uusimmat