Fernando Alonso takaisin Ferrarille? Italialaistallin ex-pomo: "Miksipä ei"

Mitä voidaan odottaa tulevalta F1-kaudelta? 1:56
Videolla analyysiä siitä, mitä tulevalta F1-kaudelta voi odottaa.

Ferrarin entinen tallipäällikkö Stefano Domenicali ei pidä mahdottomana ajatusta, että F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso palaisi vielä italialaistallin kuljettajaksi.

Viimeiset neljä kautta McLarenilla kilpailleen Alonson ura formulasarjassa päättyi kauden finaalissa Abu Dhabissa, mutta espanjalainen ei ole sulkenut pois mahdollisuutta palata tulevaisuudessa takaisin sarjaan.

Alonso kilpaili Ferrarilla kaudet 2010-2014, mutta vuodet eivät tuottaneet kaivattuja mestaruuksia. Nykyisin Lamborghinin palveluksessa työskentelevä Domenicali uskoo Alonson voivan silti vielä palata Maranelloon.

– Se olisi mahtava tarina, mutta se on jotain sellaista, mitä ei voi pakottaa. Jos hän kuitenkin tulevaisuudessa tekisi sen päätöksen, niin miksipä ei? Tietenkin se on kiinni Fernandon halusta ja kaikista muista asian kanssa tekemisissä olevista ihmisistä, mutta jätän päätöksen heille, Domenicali kertoi saksalaiselle Auto Bild -lehdelle.

Formulavarikolla Alonso tunnettiin kuljettajataitojensa lisäksi myös poliittisten pelien pelaanana, mutta Domenicalin mielestä espanjalaisen maine ei estäisi häntä työskentelemästä enää koskaan Ferrarille.

– Kun tekee töitä tällaisten lahjakkaiden persoonien kanssa, niin ei voi sanoa, onko se vaikeaa vai ei. Sen voin sanoa, että Alonso oli erittäin vahva ja motivoitunut. Hän halusi saavuttaa niin paljon.

– Sen jälkeen, jos sanon sen suoraan, on täysin väärin väittää hänen olevan kiistanalainen henkilö, Domenicali lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat