FC Barcelonan ja Atletico Madridin välille viritellään vaihtokauppaa – lähde: maajoukkuehyökkääjä suostui jo siirtoon

Hieno kombinaatio! Barcelonan hahmo Gavi kuritti Real Madridia Espanjan Supercupin finaalissa 1:20
Video: Hieno kombinaatio! Barcelonan hahmo Gavi kuritti Real Madridia Espanjan Supercupin finaalissa

FC Barcelonan hyökkääjä Memphis Depay on siirtymässä toiseen espanjalaiseen jättiseuraan, Atletico Madridiin. Mundo Deportivon mukaan Depay ja Atletico ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista pykälistä. Depay ei ole välttämättä kuitenkaan ainut pelaaja, joka vaihtaa osoitetta Barcelonan ja Madridin välillä.

Depay, 28, on jäänyt pahasti sivuraiteelle Barcelonassa, varsinkin sen jälkeen, kun ”Barca” hankki Robert Lewandowskin Bayern Münchenistä.

Hollannin maajoukkuehyökkääjää Depaytä on viety muun muassa Italiaan. Nyt osoite on muuttumassa Espanjan sisällä.

Depayn siirrossa on vielä mutkia matkassa. Mundo Deportivon mukaan Atletico ei halua maksaa Depaystä erillistä siirtokorvausta. Täten tapetille ovat nousemassa muunlaiset keinot.

Barcan ja Atleticon välille viritellään nyt kauppaa, jossa Atletico lähettäisi Belgian maajoukkuehyökkääjän Yannick Carrascon toiseen suuntaan.

Raporttien mukaan Carrasco, 29, ja Atleticon manageri Diego Simeone ovat ajautuneet ilmiriitoihin.

Mundo Deportivon mukaan FC Barcelona on osoittanut kiinnostusta Carrascoa kohtaan. Belgialainen pystyisi tuomaan lisävaihtoehtoja Barcelonan hyökkäyksen vasemmalle laidalle.

Villit viikot

La Ligaa johtavan Barcan yllä pyörii tällä hetkellä melkoisia huhuja. Depayn lisäksi pyörittelyjen keskiössä on erityisesti Barcan kesän värväys Raphinha, joka ei ole pystynyt vakiinnuttamaan asemaansa ”Blaugranan” hyökkäyksessä.

Raphinha, 26, siirtyi kesällä 58 miljoonan euron kaupassa Valioliiga-seura Leedsistä Barcelonaan.

Lehtitietojen mukaan Barcelona on asettanut brasilialaiselle hyökkääjälle peräti 100 miljoonan euron hintalapun.

Mundo Deportivon mukaan Italian Serie A -seura Inter ehdotti Barcelonalle vaihtokauppaa, jossa se olisi lähettänyt Kroatian maajoukkuekeskikenttähyrrän Marcelo Brozovicin Kataloniaan. Toiseen suuntaan olisi matkannut Barcelonan keskikenttäpelaaja Franck Kessié.

Vaikka Kessié on jäänyt vähälle vastuulle Barcelonassa, ei hän ole ilmaissut halukkuuttaan siirrolle.

FC Barcelonan kevät jatkuu kiireisenä, sillä La Ligan ottelurumban lisäksi se tavoittelee jatkopaikkaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Barcelona kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Valioliiga-jätin Manchester Unitedin.

Lue myös:

    Uusimmat