Jättikauppa lähellä! Liverpool rikkomassa siirtoennätyksensä

Liverpool on lähellä voittaa siirtokilvan portugalilaisseura Benfican lupaavasta hyökkääjästä Darwin Nunezista, uutisoi The Athletic.

Manchester United ja Atletico Madrid ovat olleet myös hanakasti Uruguayn nuoren maajoukkuetähden perässä, mutta Nunezin oma toive olisi siirtyä ensi kaudeksi Anfieldille. Liverpool luottaa saavansa jättisiirron maaliin.

Benfica on asettanut Nunezille peräti 100 miljoonan euron hintalapun, josta seurat vielä neuvottelevat. Mitä todennäköisimmin Liverpoolin olisi kuitenkin rikottava oma siirtoennätyksensä 22-vuotiaan hankkimiseksi.

Seuran kalleimman pelaajahankinnan titteliä kantaa tällä hetkellä keskuspuolustaja Virgil van Dijk, joka siirtyi Liverpooliin noin 85 miljoonalla eurolla Southamptonista vuonna 2018.

Niin Mestarien liigassa kuin Englannin Valioliigassakin toiseksi päättyneellä kaudella sijoittunut Liverpool on lähellä menettää pitkäaikaisen tähtihyökkääjänsä Sadio Manen saksalaisjätti Bayern Münchenin käsiin.

The Athleticin mukaan Liverpoolin seurajohto ei kuitenkaan halua päästää senegalilaislaituria lähtemään, ennen kuin hänen korvaajakseen kaavailtu Nunez on varmasti suuntaamassa Merseysidelle.

Hyökkääjälupaus osui Jürgen Kloppin miehistöä vastaan kahdesti Mestarien liigan puolivälierissä, tehden yhteensä 34 maalia 41 otteluun kaikki kilpailut mukaan lukien. Uruguayn A-maajoukkueessa Nunez on pelannut 10 kertaa ja tehnyt kaksi maalia.

Lue myös:

    Uusimmat