Katso: Real Madridin ottelussa dramaattinen loppuratkaisu – Barcelona kaatoi Alavesin tällä viime hetken osumalla

Real Madrid kärsi pistemenetyksen sunnuntaina La Ligassa, kun se pelastautui tasapeliin viime hetken osumallaan Elcheä vastaan. Myös Barcelona osui viime minuuteilla, kun se kaatoi Alavesin 1–0.

Katso Real Madridin ja Elchen ottelun dramaattinen ratkaisu maalikoosteesta artikkelin yllä olevalta videolta!

Espanjan La Ligan kärkijoukkue Real Madrid oli jo erittäin lähellä tappiota, sillä Elche johti ottelua 2–0 vielä ennen 82. peliminuuttia.

Madridin loppukiri alkoi, kun keskikenttätähti Luka Modric naulasi rangaistuspotkunsa ja kavensi ottelun lukemiksi 1–2.

Tasoitus seurasi lisäajalla, ottelun 92. Minuutilla, kun Vinicius Junior löysi Eder Militaon maalin edestä keskityksellään, ja Militao puski pallon sisään.

Militaon viime hetken tasoitus teki tyhjäksi Elchen historiallisen voiton mahdollisuuden Santiago Bernabéulla. Joukkue on vieraillut stadionilla 25 kertaa ilman ainuttakaan täyttä pistepottia.

– Meidän on oltava iloisia tuloksesta, koska olimme häviöllä 0–2. Joukkueemme osoitti luonnetta ja tahtoa taistella vastaan, Real Madridin Lucas Vazquez totesi lehdistölle.

Elchen osumista vastasivat Lucas Boye ja Pere Milla.

Tasapelinsä myötä Real Madridin johto toisena sarjassa olevaan Sevillaan säilyi neljässä pisteessä.

Barcelona voitti täpärästi

Sunnuntain myöhäisottelussa nousua takaisin kärkikahinoihin yrittävä Barcelona nappasi vaivoin voiton Deportivo Alavesista, kun keskikenttämies Frenkie de Jong onnistui maalinteossa ottelun 87. minuutilla.

Alaves hukkasi useita maalintekopaikkoja ennen kuin de Jong iski 1–0-voittomaalin maalin lähietäisyydeltä hyökkääjä Ferran Torresin syötöstä.

Katso ottelun ratkaisumaali alta.

Tämän kauden Mestarien liigassa jo jatkosta pudonnut Barcelona on La Ligassa nyt viidentenä ja pisteen perässä neljäntenä olevaa Atlético Madridia. Sarjakärki Real Madrid on 15 pisteen päässä ottelun enemmän pelanneena.

– Voitto oli todella tärkeä, kun ottaa huomioon tilanteemme liigassa ja vaikean kauden, jota käymme läpi, mutta meillä on edelleen paljon asioita työstettävänä ja parannettavana, de Jong totesi.

Mendizorrotza-stadionin olosuhteet eivät olleet pelaajien mieleen, sillä kentän kerrottiin olevan ainakin paikoin jäässä.

Alaves on La Ligassa putoajan paikalla sijalla 19.