Farkuissa on kokoeroja: Ota nämä seikat huomioon farkkukaupoilla!

Farkuissa on kokoeroja: ota nämä seikat huomioon farkkuja ostaessasi 3:59
Jo kolmannessa polvessa Helsingin farkkuvarastomyynti -liikettä pyörittävä Tarja Pyysing antoi parhaat vinkkinsä farkkukaupoille.

Farkut kannattaa aina sovittaa varmuuden vuoksi liikkeessä ennen ostopäätöstä.

Farkkujen koot vaihtelevat suuresti merkistä, tyylistä ja jopa väristä riippuen. Yksilöllisiä eroja voi olla jopa samanmerkkisten ja -kokoisten farkkujen välillä.

Helsingin farkkuvarastomyynti -myymälää jo kolmannessa polvessa pyörittävä Tarja Pyysing kertoi MTV Uutisille syitä siihen, miksi farkuissa voi olla suuriakin eroja, vaikka ne olisivat "samankokoisia".  Eroihin voi vaikuttaa monet tekijät, kuten housujen valmistaja ja väri.

Yllä olevalle videolle Pyysing on valinnut useita erilaisia farkkuhousuja, jotka ovat kaikki samassa koossa.

Syynää farkkujen pesulapusta materiaalit

Selkeitä eroja on esimerkiksi lahkeiden pituuksissa, puntin leveydessä ja vyötäröllä. Housujen materiaalilla on merkitystä, eli kannattaa tarkistaa pesulapuista, mistä farkut koostuvat.

– Täytyy ottaa isompi koko, jos housu on täyspuuvillainen, farkkuja työkseen myyvä Tarja kertoo.

Tarja muistuttaa, ettei koskaan kannata lähteä kaupasta sovittamatta farkkuja ensin. Jopa täysin identtisissä farkuissa voi olla pieniä eroja, jotka vaikuttavat istuvuuteen.

– Kokeilla pitää, Tarja muistuttaa.

Hän suosittelee kokeilemaan myös sellaisia housuja, jotka eivät välttämättä vielä myymälän hyllyllä näytä itselle sopivilta. Denim-kaupoille voi ottaa myös mukaan vaikka omat lempifarkut, joiden avulla on helppo lähteä etsimään uusia lempihousuja.

Katso yllä olevalta videolta farkkuasiantuntija Tarja Pyysingin vinkit onnistuneille farkkukaupoille!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat