Fanit häiriköivät Anthony Bourdainin tyttöystävää – Hollywood-tähdiltä tukea antava avoin kirje

Näin Bourdain opetti Obamaa syömään nuudeleita 1:18

Edesmenneen Anthony Bourdainin fanit ovat syyttäneet hänen tyttöystäväänsä Asia Argentoa tv-kokin kuolemasta. Useat seksuaalisen ahdistelun uhrit latasivat takaisin avoimen kirjeen muodossa.

VIDEO: Anthony Bourdain neuvoo Barack Obamaa nuudeleiden syömisessä

Lukuisat seksuaalisen ahdistelun kohteeksi joutuneet Hollywoodin edustajat ovat rientäneet Anthony Bourdainin tyttöystävä Asia Argenton tueksi. Argento on joutun kestämään nettihäirintää Bourdainin kuoleman jälkeen.

Omasta #MeToo-kokemuksestaan kertonut Argento on saanut niskaansa syytöksiä faneilta, joidenka mielestä hän oli syyllinen Bourdainin kuolemaan. Lisäksi fanit ovat syyttäneet hänen käyttävän #MeToo-liikettä uransa edistämiseksi.

Los Angeles Times -lehdessä julkaistun avoimen kirjeen on allekirjoittanut suuri määrä Hollywood-näyttelijöitä, kuten Rose McGowan, Terry Crews, Patricia Arquette, Olivia Munn ja Mira Sorvino. Kirjoituksessa huomautetaan, että Bourdain oli aktiivinen Me Too -liikkeen ja naisten oikeuksien tukija.

Avoimessa kirjeessä sanotaan, että seksuaalisesta ahdistelusta julkisuuteen kertominen on vaikea ja joskus traumatisoiva sekä nöyryyttävä kokemus, eikä kunniamerkki tai uran edistäjä. Allekirjoittajat pyytävät Bourdainin faneja kanavoimaan surunsa muualle.

– Asia on selviytyjä eikä hänen kuuluisuutensa tai ulospäin esittämä vahvuus tee hänestä yhtään vähemmän herkkää. Asia ei ole otsikko – hän on ihminen, joka kokee valtavaa kipua, kirjeessä lukee.

Avoin kirje päättyy laajempaan sanomaan, jossa kehotetaan kaikkia nousemaan vastustamaan kiusaajia ja ahdistelijoita. Lisäksi kirjeen allekirjoittaneet näyttelijät painottavat sympatian tarvetta ja uhrien ymmärtämistä.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat