Taylor Swift on kiertueensa ansiosta tätä nykyä miljardööri

Travis Kelce tekee touchdownin Kansas CIty Chiefsille – hänen paikalle kutsumansa poptähti Taylor Swift juhlii villisti 1:19
Näin Taylor Swift juhli hiljattain villisti Travis Kelcen Kansas CIty Chiefsille tekemää touchdownia.

Artisti Taylor Swift on tällä hetkellä The Eras Tour -kiertueellaan. 

Popartisti Taylor Swift, 33, on meneillään olevan The Eras Tour -kiertueensa ansiosta tätä nykyä miljardööri. 

Bloomberg Newsin uuden analyysin mukaan tähden nettovarallisuus on nyt 1,1 miljardia dollaria, eli noin miljardi euroa. Kiertue on tärkeä osa hänen omaisuuttaan, sillä tähän mennessä esitysten lippuja on myyty noin 700 miljoonalla dollarilla, eli noin 660 miljoonalla eurolla. 

Bloomberg Economicsin mukaan kiertueen 53 konserttia Yhdysvalloissa tänä vuonna ovat tuottaneet arviolta 4,3 miljardia dollaria, eli noin 4,1 miljardia euroa, maan bruttokansantuotteeseen. Kiertueella on jäljellä vielä 89 esitystä, jonka liput ovat maksaneet kappaleelta satoja dollareita. 

Bloomberg kuvailee nettovarallisuuslaskelmaansa kuitenkin konservatiiviseksi ja sanoo, että se perustuu vain varoihin ja tuloihin, jotka voidaan vahvistaa tai jäljittää julkisesti julkistetuista luvuista.

Swiftin kiertueesta pyörii elokuvateattereissa myös konserttidokumentti, joka on tähän mennessä kerännyt lipputuloja maailmanlaajuisesti lähes 200 miljoonaa dollaria, eli noin 190 miljoonaa euroa. 

Lähde: Deadline

 

 

Lue myös:

    Uusimmat