Fani käyttäytyi oudosti Kuumaa-yhtyeen keikalla – rumpali Jonttu Luhtavaara: "En tiedä, mihin tämä liittyy"

4:59
Katso Kuumaa-yhtyeen koko haastattelu, jossa he kertovat, mitä vastapainoa heillä on julkisuudelle ja miten fani käyttäytyi oudosti yhdellä keikalla.

Suursuosioon nousseen Kuumaa-yhtyeen jäseniin menestys on vaikuttanut niin, että koko ajan on kiire. Yhdeltä keikalta heille jäi erityisesti mieleen yhden fanin outo käytös.

Kuumaa-yhtyeellä menestys näkyy etenkin keikoilla. Bändi koostuu kolmesta jäsenestä: laulaja Johannes Brotheruksesta, rumpali Jonttu Luhtavaarasta ja basisti Aarni Soiviosta.

– Nykyään keikoillamme käy jengiä, mikä on tietenkin ihanaa, Luhtavaara kertoi MTV Uutisille vuoden 2022 Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa 8. joulukuuta.

Bändin keskinäinen dynamiikka ei kuitenkaan ole muuttunut.

– Olemme iloisia siitä. Musiikin tekeminen ja esittäminen on ollut parasta ihan ensimmäisestä vuodesta lähtien. Nyt meillä on koko ajan todella kiire. Se on se ero, Brotherus kertoi.

Yhtye on ehdolla Emma-gaalassa neljässä eri kategoriassa: Vuoden yhtye, tulokas, pop ja yleisöäänestys.

– Uumoiltiin, että olisiko tämä se vuosi, kun saisimme ensimmäisen ehdokkuutemme, mutta emme edes uskaltaneet ajatella, että saisimme neljä. Tuntuu hurjalta ja ihanalta, Luhtavaara kuvaili tunnelmiaan.

– Se oli se yksi ilta, kun ehdokkuus kerrallaan tippui ryhmächattiimme, niin olimme aika täpinöissämme silloin. Ja ollaan edelleen, Brotherus jatkoi.

– Hirmu kiitollinen olo, Soivio päätti.

Kuumaa tunnetaan erityisesti kappaleistaan Oo vielä sekunnin mun, Tulipalo ja Edelleen sua.

Katso yllä olevalta videolta yhtyeen koko haastattelu, jossa he kertovat, mitä vastapainoa heillä on julkisuudelle ja miten fani käyttäytyi oudosti yhdellä keikalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja