Kuumaa-yhtye yllätettiin suorassa lähetyksessä toden teolla uuden albuminsa tiimoilta – eikä kyseessä ollut aprillipila

Kuumaa-yhtye yllätettiin suorassa lähetyksessä 7:57
Katso videolta, miten Kuumaa-yhtyeen jäsenet reagoivat, kun Joanna Kuvaja asteli platinalevyjen kanssa studioon!

Kuumaa julkaisi 31. maaliskuuta uuden Hyvikset ja pahikset -albumin.

Kuumaa-yhtye on noussut viimeisen vuoden aikana suureen suosioon. Bändi sai uutta nostetta muun muassa osallistuttuaan Uuden Musiikin Kilpailuun tänä vuonna. Lisäksi he voittivat kolme Emma-palkintoa vuonna 2023: Vuoden yhtye, tulokas ja pop.

Yhtyeen jäsenet laulaja Johannes Brotherus, rumpali Jonttu Luhtavaara ja basisti Aarni Soivio kertoivat Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä 1. huhtikuuta, että he ovat kestäneet suosion hyvin.

– Kyllä pää kestää. Tässä on pitkään tehty, ettei olla yhdessä yössä päästy suureen suosioon. Seitsemän vuotta on painettu, ja pikkuhiljaa asiat ovat edenneet aika ihanaan tilanteeseen, Luhtavaara kertoi juontaja Antero Mertarannalle.

Yhtye on erityisesti yrittänyt keskittyä hetkeen, mikä on ollut myös vaikeaa.

– On tulossa mahtava keikkakevät ja sen jälkeen alkaa festarikesä. Aina on taipumusta katsoa huomiseen sen sijaan, että olemme tässä ja meillä on ihanaa. Koska sekin on totta. Sitä harjoittelemme, Brotherus kertoi.

Kuumaa julkaisi uuden albumin Hyvikset ja pahikset 31. maaliskuuta. Kokonaisuudessa on bändin mukaan lauluja rakkaudesta ja sen päättymisestä, ystävyydestä ja sen päättymisestä sekä ihmismielen herkkyydestä ja arvattomuudesta.

Haastattelun päätteeksi juontaja Joanna Kuvaja saapuikin studioon juuri yhtyeen uuden levyn tiimoilta ja kantoi sylissään kolmea platinalevyä.

– Olen jännittänyt koko aamun tätä, etten vain tiputa näitä, Kuvaja sanoi levyjen kantamisesta.

Platinalevyn saa, jos levyä on myyty vähintään 20 000 kappaletta.

Katso videolta, miten Kuumaa-yhtyeen jäsenet reagoivat, kun Joanna Kuvaja asteli platinalevyjen kanssa studioon!

Lue myös:

    Uusimmat