Fani ilmoitti toteuttavansa itsemurhan – UFC-legenda teki yllättävän puhelinsoiton ja pelasti miehen elämän 20 minuutissa

Vapaaottelufani Marcus Sewell kirjoitti vuosia sitten Twitterissä aikeistaan tehdä itsemurha. UFC-legenda Kevin "Monsteri" Randleman puuttui kuitenkin asiaan yllättävällä tavalla ja pelasti miehen elämän.

Sewell oli eronnut tyttöystävästään ja masentunut.

– Minulla oli ajatuksena, että minun tulisi päättää elämäni, Sewell kertoi A Fighter’s Legacy -podcastissa.

Sewell oli kirjoittanut tuolloin Twitteriin hallussaan olevasta köydestä ja totesi, ettei hän kestä enää elämää.

– Hyvästi, Sewell päätti twiittinsä.

Pian tapahtui kuitenkin käänne, jota Sewell ei ollut osannut odottaa. Hänen fanittamansa vuoden 1999 raskaansarjan UFC-mestari Kevin Randleman oli huomannut Sewellin twiitin ja päätti reagoida. 

– Se taisi olla yksityisviesti. Hän kysyi, että "oletko sinä ok? Mitä on menossa?" 

Sewell vastasi aikovansa tappaa itsensä. Randleman kysyi tämän jälkeen miehen puhelinnumeroa.

– Muutama minuutti myöhemmin sain puhelun tuntemattomasta numerosta. Hän sanoi: "Hei, onko tämä Marcus?" Se oli Kevin ja minä v***u romahdin.

Sewellin mielessä myllersi.

– Yhtenä hetkenä aiot potkaista tuolin altasi ja toisena puhut "Monsterille" itselleen.

– Hän kertoi minulle paljon, mitä hänen lapsuudessaan oli tapahtunut. 20 minuuttia meni ja kerroin hänelle, että haluan tehdä muutoksen itsessäni. Hän sanoi, että "sinun täytyy tehdä jotain asialle. En halua sinun sulkevan puhelinta ja olla tekemättä mitään. Tee jotain.

Sewell kiitti yhdysvaltalaislegendaa, ryhtyi toimiin ja hakeutui avun pariin. 

– En ollut koskaan puhunut, miten minua oli hyväksikäytetty, kun olin nuorempi. Jos Kevin ei olisi puhunut minulle siitä, en olisi kohdannut asiaa. Ilman että Kevin Randleman olisi soittanut minulle, olisin luultavasti kuolleena maassa.

Randleman oli itse kertonut julkisesti, että häntä oli käytetty seksuaalisesti hyväksi lapsena.

Randleman kuoli 2016

Siinä missä Sewellin elämä sai jatkoa, vuonna 2011 UFC:ssä viimeisen kerran otelleen Randlemanin tarina päättyi varhain.

Randleman kärsi urallaan lukuisista loukkaantumisista, ja hänen terveytensä romahti 2000-luvun kuluessa. Kokkibakteeri aiheutti tulehduksia, ja Randlemanin kylkeen tuli raaimmillaan kaksi isoa reikää.

Randlemanille oltiin tehty yli 20 leikkausta, kunnes helmikuussa 2016 hänen elämänsä päättyi. 17 UFC-ottelua voittanut ja 16 tappiota kärsinyt legenda kuoli sairaalassa sydämen vajaatoiminnan jälkeiseen keuhkokuumeeseen 44-vuotiaana.

Lue myös:

    Uusimmat