"Outo jätkä" tuijotti Paige VanZantia salilla – juttelua seurasi järkyttävä yllätys

Entinen UFC-vapaaottelija Paige VanZant on avautunut karmivasta kokemuksestaan vainoajan kanssa.

Yhdysvaltalainen VanZant kertoi olleensa harjoittelemassa floridalaisella kamppailulajien salilla, kun hän huomasi erään miehen tarkkailevan häntä herkeämättä.

– Minulle tuli heti tunne, että tämä jätkä on v***n outo, kun hän tuijottaa minua koko ajan, VanZant sanoi Paige and Austin: A Kickass Love Story -podcastissa, jota hän pitää vapaaottelijamiehensä Austin Vanderfordin kanssa.

Vanderford harkitsi ottavansa VanZantia tuijottaneen miehen puheilleen, mutta VanZant ajatteli, että on parempi olla tätä kohtaan mukava.

– Ihmiset voivat tietysti olla hermostuneita. Olin UFC-urani huipulla, ehkä hän oli vain hermostunut fani.

Mies alkoi puhua VanZantille.

– Hän sanoi: "Hei, mitä kuuluu? Olen niin onnellinen tavatessani sinut, olen niin onnellinen, että olemme yhdessä."

– Olin, että "oi, okei, mikä sinun nimesi on?" Hän sanoi, että "se on blaa blaa blaa, olemme jutelleet Instagramissa vuosia". Olin, että mitä.

Saatuaan tietää miehen nimen VanZant meni sivummalle tarkastamaan sosiaalisessa mediassa saamansa viestit. Kävi ilmi, että mies oli lähetellyt niitä hänelle tuon tuosta.

– Hän oli lähettänyt viestejä joka ikinen päivä. Ainakin 10–20 viestiä viimeisten neljän vuoden aikana. 

Viestit olivat häiritseviä.

– Joka päivä hän lähetti viestejä siitä, miten meidän oli tarkoitus olla yhdessä. Siitä, miten Jumala kertoi hänelle, että meidän oli tarkoitus olla yhdessä ja miten hän ajatteli minua koko ajan, kun hän oli vankilassa.

VanZantista kuvia ottanut mies sai salille porttikiellon.

VanZant otteli UFC:ssä viimeksi vuonna 2020, jolloin hän hävisi Amanda Ribasille. Tämän jälkeen hän on otellut paljain nyrkein käytävässä nyrkkeilyssä ja showpainissa. 

Lue myös:

    Uusimmat