Facebook Messenger muuttuu – tällaisia uudistuksia nelosversio tuo

Facebook on yksinkertaistamassa Messenger-pikaviestisovellustaan nelosversion myötä. Uudistetussa julkaisussa, Messenger 4:ssä, on panostettu simppelimpään käyttöliittymään ja sujuvampaan kommunikointiin.

Vastedes välilehtiä on Messengerissä ainoastaan kolme entisen yhdeksän sijaan. Keskustelut-välilehti sisältää sekä yksityis- että ryhmärupattelut, Ihmiset-osio kaikki Messengeriin liitetyt kontaktit ja Tutki-välilehti puolestaan esimerkiksi peliosion, uutissyötteen ja mahdollisuuden lähettää viestejä yrityksille tai kommunikoida vaikkapa verkkokauppojen kanssa.

Messenger 4 sisältää myös uusia tapoja kustomoida keskusteluikkunaa. Vastedes viestikuplien väriä voi vaihdella mielensä mukaan esimerkiksi vastaamaan omaa tunnetilaansa. Värit myös vaihtelevat haluttaessa, kun keskustelua selailee. Facebookin mukaan uudistettu Messenger 4 sisältää samaten kaikki ennestään sovelluksessa olleet ominaisuudet, mutta reilusti uudistetussa paketissa.

Tulevaisuudessa Messengeriin lisätään myös muun muassa tumma Dark Mode -tila yöllistä käyttöä varten sekä lukuisia muita uudistuksia. Lisätietoja Messenger 4 -päivityksestä on saatavilla Facebookin verkkosivuilta.

Yksinkertaistettu ja uudistettu Messenger 4 julkaistaan lähiviikkojen aikana sekä Androidille että iOS:lle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja