Mainos

Facebook Messenger ehdottaa nyt myös musiikkia – näyttää Spotify-linkkejä keskusteluissa

Facebook Messenger -pikaviestipalvelussa on käytössä uusi ominaisuus, joka huomaa käyttäjien viestiketjuissa käydyn keskustelun musiikista. Tämän perusteella Messenger antaa keskustelijoille linkkejä Spotify-musiikkipalveluun. 

Aikaisemmin tänä vuonna Facebook otti käyttöön älykkään avustajan, joka seuraa keskusteluissa käytettyjä sanoja ja ilmauksia, joiden pohjalta se ehdottaa palveluita ja toimintoja. Avustaja, nimeltään M, ehdottaa esimerkiksi Uber-kyytä, keskusteluun sopivia tarroja ja jopa merkintöjen tekemistä kalenteriin. 

Uusimpana ominaisuutena M ehdottaa mitä musiikkia Spotifysta voi kuunnella. Jos keskustelussa sanotaan ohimennen vaikkapa ”soitan musiikkia”, ehdottaa avustaja Spotifyn musiikin hakemiseen käytettävää hakua. Avustajan ehdotuksia klikkaamalla aukeaa nettivalikko, josta voi esimerkiksi jakaa linkkejä Spotify-musiikkiin tai luoda soittolistan ystävien kanssa. 

Musiikkia ehdottava toiminto on jatkoa yritykselle yhdistää maailman suosituinta musiikin suoratoistopalvelua ja yhtä maailman käytetyimmistä pikaviestipalveluista. Ensimmäiset Spotify-toiminnot otettiin Messengerissä käyttöön keväällä 2016, jolloin viestipalvelussa saattoi alkaa jakaa omia suosikkilaulujaan ja soittolistojaan.

Lähde: Venture Beat


***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.