Fabienne ottaa asiakkaille "täydellisiä matkakuvia" Instagramiin – lomaunelman esitteleminen kustantaa "vain" 89 euroa

0:48
llmiö se tämäkin! Fake A Vacation -niminen amerikkalaisyritys teeskentelee lomia Instagram-käyttäjien puolesta. Nebraskassa sijaitseva yritys lupaa muokata asiakkaansa kuvia upeiden maisemien edustalle, jotta tämän seuraajille syntyy mielikuva lomamatkasta.

Fabienne ottaa asiakkailleen matkakuvia, jotka ovat "täydellisiä Instgramiin".

Valokuvaaja ja stylisti Fabienne Lindenbergh keksi bisnesidean tuijottaessaan ulos työtilansa ikkunasta Amsterdamissa. 27-vuotias seurasi, miten lukuisat turistit kiersivät kaupunkia ja yrittivät kukin napata mahdollisimman upeita lomakuvia Instagramiin.

Fabienne mietti, miten itse ottaisi kuvat; hänhän tiesi kaupungin kauneimmat paikat ja osaisi rajata kuvan niin, että "täydellinen lomamaisema" maksimoituisi.

– Tiedän, millainen kamppailu on, kun olet jossakin kauniissa paikassa ja haluat hyvän kuvan, mutta kukaan ei voi auttaa. Siten keksin idean, Fabienne kuvasi Good Morning American haastattelussa.

89 euroa "täydellisistä matkakuvista"

Nainen alkoi järjestää Instagramia varten tarkoitettuja kävelykierroksia. 89 euron kierroksella Fabienne vie asiakkaat kauniisiin paikkoihin ja kuvaa heistä täydellisiä lomakuvia.

Kierroksen aikana asiakas saa 50–80 kuvaa, jotka Fabienne myös pyynnöstä muokkaa.

Fabiennen mukaan asiakkaat ovat yleensä naisia; kierroksella on otettu myös kihlautumiskuvia ja kuvia nettideittiprofiilia varten.

Fabiennen ottama kuva asiakkaastaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Fabiennen ottama kuva asiakkaastaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Fabiennen ottama kuva asiakkaastaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Instagrammattavuus" on turismi-ilmiö

"Instagrammattavuus" on nyt kuuma ilmiö matkailuallalla. Samanlaisia Instagramiin keskittyviä kävelykierroksia on paitsi Amsterdamissa, myös muissa suurkaupungeissa! 

Esimerkiksi yritys New Yorkissa tarjoaa Instagram-kierroksia; Balilla turisti voi valita kahdeksan tunnin yksityiskierroksen, jossa hän saa useita "täydellisiä kuvia" nähtävyyksistä. Lontoossa toimiva yritys jopa kannustaa asiakkaitaan vaihtamaan vaatteita kesken kuvausten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja