F1-talli jakoi Kimi Räikkösestä hilpeän pätkän – fanit repesivät liitoksistaan: ”Kuinka vakuutitte hänet tekemään tämän?”

Kimi Räikkönen oli yksi suurista onnistujista Saksan GP:n aika-ajoissa lauantaina Hockenheimin radalla. Alfa Romeon suomalaiskuski ajoi upeasti viidenteen ruutuun. Tämä oli samalla Alfa Romeon paras aika-ajotulos 34 vuoteen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Saksan GP suorana 26.-28.7.
Su: Saksan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kyseistä saavutusta Alfa Romeo juhlisti sangen hilpeällä tavalla.

Italialaissveitsiläinen talli julkaisi sosiaalisen median puolella Twitterissä pätkän, jossa Räikkönen tekee nuorison keskuudessa suurta suosiota niittävän ”dab”-tanssiliikkeen.

F1-sarjan todellisen kulttihahmon tuorein ”tempaus” sai fanit liitoksistaan.

– Kuinka vakuutitte hänet tekemään tämän? _aarava -nimimerkki kyseli nauruhymiöiden kera.

– Kimi, räpäytä silmiä kahdesti, jos sinut pitää pelastaa. Kimi raukka, hänellä ei ole varmaan mitään tietoa, että mikä tuo on ja miksi hänen piti tehdä noin, Jennifer Horn kommentoi julkaisua useiden nauruhymiöiden kera.

– Kuinka monta nollaa laitoitte Kimin palkkaan, jotta saitte hänet tekemään tämän? DaniKelly84 -nimimerkki jatkoi kyselyä.

Lyhyt ja ytimekäs tanssituokio näkyy alta (tai täältä).

Räikkösen mukaan hänellä ja tallilla oli sauma räväyttää vieläkin hurjemmalla tavalla.

– Taisimme olla aika lähellä nelossijaa. Sen olisimme voineet varmaan ottaa, mutta katsotaan, että mitä sunnuntain kisasta saadaan, Räikkönen totesi C Moren haastattelussa.

Räikkönen jäi lopulta vain 16 tuhannesosan päähän neljänneksi ajaneesta Red Bullin Pierre Gaslystä. Kokonaisuudessaan Räikkösen temppu oli kova, sillä Alfa Romeo on suorituskyvyltään selkeästi F1-sarjan keskijoukkoa. Sen sijaan Gaslyn edustama Red Bull kuuluu aivan kärkitallien priimaluokkaan.

Lue myös:

    Uusimmat