F1-talli haluaa Carlos Sainzin – päätöstä vaaditaan pikavauhdilla

Huhut kertovat, että Audi haluaa Carlos Sainzin kuljettajakseen. Hänen pitää kuitenkin tehdä päätös asiassa nopeasti.

Itävaltalaisen Krone-lehden mukaan Audi on kiinnostunut Carlos Sainzin palveluksista. Talli tulee mukaan Formula ykkösiin vasta vuonna 2026, joten tässä skenaariossa ensi vuodeksi Sainz istutettaisiin Sauberin rattiin.

Audin päällikkö Andreas Seidlin kerrotaan antaneen Sainzille tiukan määräajan. Sainzin on tehtävä päätös Audille siirtymisestä huhtikuun loppuun mennessä tai tarjous raukeaa.

Sainz siirtyi Ferrarille vuonna 2021, mutta ensi vuodeksi hän joutuu väistymään italialaistallista, kun Lewis Hamilton siirtyy Maranellon punaisiin Charles Leclercin tallikaveriksi.

Audi ei suinkaan ole ainoa tiimi, johon Carlos Sainzin nimi on liitetty. Myös Mercedes ja Red Bull ovat huhujen mukaan kiinnostuneita espanjalaisen palveluksista. 

Sainz on ajanut tällä kaudella pirteästi. Hän otti voiton kauden kolmannessa osakilpailussa Australiassa ja kurvaili kolmanneksi kauden avauksessa Bahrainissa. Kauden toisesta kisasta hän oli sivussa leikkauksen vuoksi. Sainz on MM-pistetaulukossa neljäntenä, 11 pisteen päässä sarjaa johtavasta Max Verstappenista.

Juttua korjattu 4.2. kello 6.04: Sainz ei keskeyttänyt toisessa kilpailussa, vaan oli sivussa leikkauksen takia.

Lue myös:

    Uusimmat