Ferrarille huhuttu nimekäs F1-kuski avautui: ”En voisi hyväksyä tarjousta”

Australialaiskuljettajaa Daniel Ricciardoa on yhdistetty erinäköisissä huhuissa Ferrarille. Ricciardo, 30, siirtyi täksi kaudeksi Renaultille, jonka kanssa hänellä on voimassa oleva sopimus vuoden 2020 loppuun saakka. Nyt Ricciardo päätti ottaa kantaa erinäköisiin tallipyörittelyihin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Japanin GP suorana 11.-13.10.
La: ajotapahtumat peruttu taifuunin takia
Su: aika-ajot klo 3.55, Japanin GP klo 8.05, ennakkotunnelmat klo 7.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Värikkäänä persoonana tutuksi tullut Ricciardo pääsi yllättämään päätöksellään, kun hän jätti F1-kärkitallin Red Bullin taakseen. Ricciardo vaihtoi Renaultille kahden vuoden mittaisella sopimuksella.

Kesän aikana F1-piireissä on ollut isoja spekulaatioita siitä, että jatkaako Ferrarin saksalaiskuski Sebastian Vettel ajamista kuninkuusluokassa. Ricciardoa on pidetty yhtenä vahvimpana korvaajavaihtoehtona, mikäli Vettel päättäisi jättää italialaistallin.

– Ei tässä ole mitään salattavaa. Kaikki nämä huhut ovat keksittyjä, Ricciardo totesi venäläiselle Championatille häneen liittyvistä Ferrari-spekulaatioista.

– Minulla on viilattu sopimus Renaultin kanssa. Vaikka suorituskykymme ei olisi lainkaan siellä, missä pitäisi, niin jatkaisin silti täällä. Sopimuksessa ei ole mitään ulospääsypykälää.

– Joten vaikka joku kärkitalli soittaisi ja tarjoaisi minulle sopimusta huomenna, niin en voisi hyväksyä sitä. Olen sidottu Renaultiin – se on totuus, Ricciardo avasi.

Ricciardo on tällä hetkellä kuljettajien MM-taulukossa sijalla 10. Australialaiskuljettaja on kerännyt kasaan 34 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat