F1-tähti juhlisti superonnistumista erikoisella tavalla – heilutteli keskisormea Max Verstappenille

Renaultin Daniel Ricciardo oli yksi Belgian GP:n aika-ajojen isoista onnistujista. Ricciardo löi kapuloita rattaisiin jopa Red Bullin Max Verstappenille ja Mercedeksen Valtteri Bottakselle aika-ajojen kolmannen osion loppuhuipennuksessa. Ricciardo otti ilon irti neljänteen ruutuun pääsystä sangen omalaatuisella tavalla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Belgian GP suorana 28.-30.8.
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ricciardo jäi paalulle ajaneesta Mercedeksen Lewis Hamiltonista kahdeksan kymmenyksen päähän (+0,809). Australialaiskuljettaja oli niin sanotun ”muun joukon” ykkönen, kolmen ennakkosuosikin takana.

Miten Ricciardo reagoi onnistumiseen?

Noh, varsin räväkästi.

Ricciardo päätti heiluttaa keskisormea hänen entiselle tallikaverilleen Max Verstappenille sen jälkeen, kun hän oli parkkeerannut autonsa varikkoalueelle.

– Max odotti, että pääsen ulos autostani. Hän tiesi, että aion lähettää hänelle jonkinlaiset terveiset, Ricciardo naurahti Ziggo Sportille, kevytmielisestä vitsailusta.

Ricciardo myönsi, ettei hän edes kuvitellut taistelevansa kärkikolmikkoon pääsystä.

– Jos ero olisi jäänyt kymmenykseen, olisin pettynyt. Max oli kaksi tai kolme kymmenystä nopeampi, emmekä olisi saaneet tuota eroa kurottua umpeen. Kierrokseni oli mainio ja neljäs sija on oikein hyvä saavutus, australialainen mietti.

– Siitä on mennyt vähän aikaa, kun minä ja Max olemme toisessa rivissä! Ricciardo naurahti perään, viitaten kaksikon Red Bull -historiaan.

Ricciardo lähestyy sunnuntain kisaa varsin realistisesti.

– Ei minun tarvitse voittaa. Olisin varsin iloinen toisesta tai kolmannesta sijasta.

Lue myös:

    Uusimmat