Tunteet kuumina F1-varikolla! Tähtikuski Daniel Ricciardolle syytöksiä – ”Hyvin epäkunnioittavaa”

Viime kauden jälkeen Red Bullilta Renaultille siirtyneen Daniel Ricciardon toiminta ei kerännyt kiitosta kilpakuskilta Sergio Pereziltä Unkarin GP:n aika-ajojen jälkeen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kiukku oli peräisin aika-ajojen ensimmäisen osion loppuhetkiltä. Niin Racingin Pointin Perez kuin Renaultin Ricciardo olivat jonomuodostelmassa valmistautumassa nopealle kierrokselle. Ricciardo ei ollut tyytyväinen asemaansa ja hän päätti lähteä ohittamaan muita kuskeja ulkokautta.

Perez vastasi tähän ja piti Ricciardon takana.

F1-sarjassa on käytössä herrasmiessääntö, joka kieltää ohittelut nopealle kierrokselle lähdettäessä.

– Olimme jumissa ruuhkan keskellä ja kaikki yrittivät saada hyvän välin, Perez aloitti tilanteen läpikäynnin Sky Sportsin haastattelussa.

– Mutta mitä Daniel (Ricciardo) yritti, oli hyvin epäkunnioittavaa. Hän pilasi siinä sekä minun että hänen oman kierroksen. Olin itse liian lähellä (Lando) Norrisia ja Daniel oli liian lähellä minua, Perez murisi.

– Yritämme valmistautua viimeiselle kierrokselle ja yhtäkkiä hän yrittää ohittaa minut. Sen myötä minun oli pakko puskea, koska se oli viimeinen mutka ja muuten olisin ollut liian lähellä häntä, Perez summasi.

Molempien kuljettajien aika-ajo meni pieleen, kun Perez jäi sijalle 17. ja Ricciardo sijalle 18.

Unkarissa Red Bullin Max Verstappen nappasi uransa ensimmäisen paalupaikkansa. Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas oli toinen.

Lue myös:

    Uusimmat