Ferrari lyö jäitä hattuun – Mick Schumacherin F1-testi peruttu

Ferrari on perunut suunnitelman ajattaa Mick Schumacheria seuraavissa F1-testeissä Barcelonan kisaviikonlopun jälkeen. Lajilegendan pojalle haetaan nyt lisää kokemusta Formula 2 -sarjasta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Ferrari toi 20-vuotiaan Mick Schumacherin kovalla tohinalla F1-autonsa rattiin Bahrainin GP:n jälkeisissä testeissä, joissa saksalainen sai toisena päivänä ajaa myös Kimi Räikkösen Alfa Romeo -tiimin autoa.

Seitsenkertaisen F1-mestarin Michael Schumacherin pojan oli tarkoitus ajaa myös toukokuussa Barcelonan testipäivinä, mutta nyt suunnitelma on Motorsport.comin mukaan muuttunut. Ferrari haluaa tuoda nuorukaista sisään asteittain, joten tämän halutaan nyt keskittyvän ennen kaikkea F2-sarjassa kehittymiseen.

Sääntöjen mukaan kauden aikaisissa testeissä F1-tallit saavat ajattaa vain kuskeja, joilla on korkeintaan kahden GP-lähdön verran kokemusta. Ferrarin junioriakatemian tämänhetkisistä nimistä Schumacherin lisäksi F2-sarjassa ajavat entisen F1-kuskin Jean Alesin poika Giuliano Alesi sekä brittikuljettaja Callum Ilott, jotka ovat niin ikään vasta hiljattain nousseet toiseksi ylimpään luokkaan.

Lue myös:

    Uusimmat