F1-sarjan yllättäjäksi povattu toppuuttelee odotuksia: "On aika selvää, mitä tulee tapahtumaan"

Vaikka McLaren-talli oli vahvassa iskussa perjantain harjoituksissa, ei nuori kuljettaja Lando Norris usko pystyvänsä taistelemaan Red Bullin ja Mercedeksen autoja vastaan Bahrainin F1-kisan aika-ajoissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Norris tunkeutui kärkikolmikkoon perjantain molemmissa harjoituksissa. Erot kahteen kärkitalliin näyttivät myös varsin pieniltä.

McLaren oli kierrosanalyysin perusteella hämmentävän nopea suorilla, mutta kärsi hieman radan hitaimmissa mutkissa. Ennuste näyttää kovaa nousua tehneelle brittitallille vain kahden kymmenyksen takamatkaa Mercedestä ja Red Bullia vastaan.

– Näytimme tänään nopeilta, mutta on aika selvää, mitä huomenna tulee tapahtumaan, Lando Norris heitti treenien jälkeen Sky Sportsille.

– Ne tavalliset neljä autoa ovat taas edellämme. Takana näyttää taas erittäin tasaiselta. Näytimme olevan lähempänä (kärkeä), mutta se johtui siitä, että näytimme vauhtiamme enemmän, hän jatkoi.

McLaren vaihtoi täksi kaudeksi Mercedeksen moottoreihin, mikä näyttää antaneen suorille mukavasti lisäpotkua. Norrisin mukaan parannettavaa on silti vielä reilusti.

– Auto ei tuntunut (perjantaina) niin hyvältä, mikä on tavallaan ihan lupaavaa, koska jos pystymme parantamaan niitä juttuja, voimme olla vieläkin parempia. Sitten taas, pystymmekö parantamaan niitä, on hyvä kysymys.

Uusi tallikaveri Daniel Ricciardo kuunteli Norrisin kommentteja vierestä ja varsin ilahtunut siitä, ettei tämäkään ollut täysin tyytyväinen auton ajettavuuteen. Australialainen Ricciardo sai aikaan joitain hyviä kierroksia, mutta tyytyväinen hän ei silti ollut. Kaikki lupaa silti hyvää kautta.

– Vaikka tästä viikonlopusta tulisikin ihan mahtava, niin parannusta on luvassa mitä pitemmälle kausi etenee, Ricciardo ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat