F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-pomolta ”lipsahti” tieto Daniil Kvjatin potkuista – vihjaa uuden nimen varmistuneen: "Noin voi asian nähdä"

0:40
Daniil Kvjatin kausi sai heikon alun, kun hän pyörähti vaarallisesti heti Itävallan ensimmäisissä treeneissä.

Daniil Kvjatin taival AlphaTaurin F1-kuskina näyttää tulleen tiensä päähän, jos Red Bullin neuvonantajan Helmut Markon kaunistelemattomista kommenteista on jotain tulkittavissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP Imolan radalla suorana 31.10.-1.11.
Su: Emilia-Romagnan GP klo 14.05, ennakkotunnelmat klo 13.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kvjat on tehnyt Red Bullin organisaatiossa pitkän ja kivisen taipaleen, kun hänet on jo kahdesti heivattu pois ajopaikaltaan. Nyt 26-vuotias venäläinen on mitä ilmeisimmin taas lähdössä.

Kuskivalinnoista vastaava Helmut Marko möläytti asian julki, kun häneltä kysyttiin Saksan Sky Sportsin haastattelussa Pierre Gaslyn mahdollisesta nostamisesta AlphaTaurilta Red Bullille Alexander Albonin paikalle.

– Gasly ajaa mahtavaa vuotta. Hän ei aja ensi vuonna Red Bullille, koska AlphaTauri tarvitsee hänet tiimin johtohahmoksi. Ensi vuonna siellä ajaa nuori kuljettaja hänen rinnallaan, Marko kommentoi.

Kvjatin tilalle on kärkiehdokkaana tyrkyllä Formula 2 -kuljettaja Yuki Tsunoda. Tämän suunnitelman vahvistaa myös Marko.

– Noin voi asian nähdä, Marko tokaisi toimittajan ehdotukseen.

20-vuotias japanilainen on ajanut tällä tulokaskaudellaan jo kaksi kisavoittoa ja viisi palkintosijaa. Red Bull on ollut edelleen kiinnostunut Tsunodasta, vaikka tämän vahvana tukijana tunnettu Honda on vetäytymässä moottorivalmistajan paikalta ensi vuoden jälkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja