F1:n virtuaalisarjaan nimekäs vahvistus – Real Madrid -tähti liittyy mukaan

F1:n autourheilukilpailutoiminta on tällä hetkellä tauolla maailmalla leviävän koronaviruksen takia. F1 on kuitenkin viritellyt oheistoimintaa poikkeustilan keskelle. F1:n virtuaalisarja on otettu lämmöllä vastaan fanien parissa.

F1 Esports Virtual Grand Prix -sarja perustettiin nopeasti sen jälkeen, kun koronaviruspandemia alkoi muokata F1:n kilpailukalenteria uuteen uskoon.

Tähän mennessä sarjaa on ajettu kahden kisan verran.

Kolmas osa on luvassa sunnuntaina, kun muun muassa joukko F1:n virallisia kuskeja mittelee paremmuudesta Kiinan Shanghain radalla.

F1-kuskeista mukana ovat ainakin kuusi jo edellisessä tapahtumassa mukana ollutta ajajaa. Charles Leclercin, Alex Albonin, Lando Norrisin, Antonio Giovinazzin, George Russellin ja Nicholas Latifin lisäksi mukaan saattavat liittyä myös Carlos Sainz ja Romain Grosjean.

Jo tässä vaiheessa varmaa on se, että F1:n virtuaalisarja saa nimekkään vahvistuksen. Mukaan kun liittyy jalkapallon La Ligan jättiläisseuraa Real Madridia edustava Thibaut Courtois. Belgialainen tähtimaalivahti ei ole uusi kasvo virtuaalipuolella, sillä Courtois on ajanut muun muassa Leclercin, Albonin ja Norrisin tähdittämässä hyväntekeväisyyssarjassa.

Sunnuntain virtuaalikisaa aikaistetaan kahdella tunnilla aiempaan nähden. Suora lähetys alkaa Suomen aikaan kello 20. Lähetystä voit seurata C More Max -kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat