F1-lupaus kiistää jyrkästi välirikon Lewis Hamiltonin kanssa

1:20
George Russellin ohitus Valtteri Bottaksesta nosti brittinuorukaisen hetkessä varteenotettavaksi kisakuskiksi Mercedeksen F1-tiimiin.

Yhden kisaviikonlopun piipahduksella Mercedeksen F1-tiimissä vakuuttavasti esiintynyt George Russell kertoo, ettei mikään ole muuttunut hänen ja mestarikuski Lewis Hamiltonin väleissä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Imolan GP suorana 16.-18.4.
Pe: harjoitukset klo 11.55 ja 15.25.
La: harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Imolan GP klo 16.00, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Wolffille esitettiin haastattelussa väite, että Hamilton olisi lakannut puhumasta Russellille nähtyään tämän potentiaaliseksi uhkaajakseen. Tallipomo ei ollut tietoinen tällaisesta, muttei pitänyt sitä mahdottomanakaan.

– Kuskieni välit ovat kuitenkin murheistani pienimpiä, mutta voin silti kuvitella tuon, koska kilpailu heidän kahden välillään on todella kovaa. Isot pojat tuntevat, kun hyvä jätkä on tulossa, ja George on seuraavaa sukupolvea, Wolff myönsi.

Williams-tallissa ajavan Russellin mukaan väitteissä ole pienintäkään perää. Hänen mukaansa yksittäisestä kisaviikonlopusta ei voi vetää tällaisia johtopäätöksiä.

– Minulle osoitettu kysymys taisi kuulua niin, että puhuinko Lewisin kanssa Bahrainin kisan jälkeen, niin en. Emme puhuneet keskenämme, kuten emme juttele minkään muunkaan kisan jälkeen, Russell tokaisi Imolan kisaviikonlopun lehdistötilaisuudessa Autosport-lehden mukaan.

– Ajamme kilpaa toisiamme vastaan. Jos näemme toisemme varikolla, juttelemme toisillemme. Olemme tavanneet tänä vuonna ja tehneet siinä ohi mennen pienen nyrkkitervehdyksen. Sellaista se on ollut vuodesta 2019 alkaen.

Russellin mukaan hänen huima esityksensä Hamiltonin tuuraajana viime kauden lopun Bahrainin GP:ssä ei ole millään tavalla muuttanut tilannetta.

– Välini Lewisin kanssa on samanlainen kuin monen muunkin kuskin kanssa, mikä on täysin ok. Eli meidän välillämme ei ole mitään kaunoja tai ongelmia, Russell vakuutti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja