F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-jättiyllättäjä Pierre Gaslylle tyly viesti – "Sitä ei harkita"

3:11
Italian GP:n viimeinen kierros: Pierre Gasly järjesti jättiyllätyksen!

Pierre Gaslyn yllätysvoitto Italian GP:ssä ei ole aiheuttamassa muutoksia Red Bullin kuljettajavalinnoissa, alleviivaa tallin neuvonantaja Helmut Marko. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Toscanan GP suorana 11.-13.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Toscanan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ranskalainen Gasly ajoi uransa avausvoittoon dramaattisessa kilpailussa Monzassa viime viikonloppuna. Ykköstila oli AlphaTaurille ja sen edeltäjälle Toro Rossolle ensimmäinen sitten vuoden 2008. 

Gasly nostettiin Toro Rossolta emätalli Red Bullille kaudeksi 2019, mutta hän ehti ajaa siellä vain 12 kilpailua ennen alentamista takaisin kakkostiimiin. Sen jälkeen tulokset ovat olleet kuitenkin vakuuttavia – kruununa voitto Monzassa. 

– Luulen, että olen valmis, mutta se ei ole minun päätettävissäni, Gasly vastasi, kun häneltä kysyttiin mahdollisuudesta palata Red Bullille. 

Äkkinäisistä kuskiliikkeistään tunnettu Red Bull -pomo Marko kommentoi asiaa Italian GP:n jälkeen saksankieliselle Sky Sportsille. 

– Sitä ei harkita tällä hetkellä. 

– Gasly on yksi neljästä kuljettajastamme, hän on tällä hetkellä AlphaTaurilla ja tekee siellä hienoa työtä. Mutta tarvitsemme ykköskuskin myös siinä tiimissä, Marko perusteli. 

Alex Albonin otteet Red Bullilla ovat olleet vaisuja läpi alkukauden, ja hänen asemastaan Max Verstappenin rinnalla on käyty paljon spekulaatiota. Albon korvasi Gaslyn Red Bullilla kesken viime vuoden. 

Lähde: planetf1.com

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja