Red Bull vaihtamassa F1-kuskia? Tallin nykykuljettaja sekaisin villistä huhusta – "Hän jopa soitti minulle"

Italialaismediassa on viime aikoina levinnyt F1-huhuja, joiden mukaan Red Bull kaavailisi Pierre Gaslyn tilalle Renault'n Nico Hülkenbergiä. Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kertoi Gaslyn jopa soittaneen hänelle asian tiimoilta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Motorsport.com on kertonut, että Marko olisi kiinnostunut Hülkenbergista. Markon raportoitiin käyneen Hülkenbergin kanssa jo keskusteluja Gaslyn korvaamisesta.

Marko on nyttemmin ampunut nämä huhut omalta osaltaan alas. Hänen puheistaan selviää, että myös Gasly on ollut asiasta sekaisin.

– Nämä huhut ovat niin kaukaa haettuja, että minä tai me emme halua edes kommentoida niitä enää. Se on täysin roskaa. Sanoin niin Gaslylle, joka jopa soitti minulle asiasta, Marko sanoi Autobildille.

Ensimmäistä kauttaan Red Bull -tallissa ajava Gasly on osoittanut viime kisoissa edistyksen merkkejä. Ranskalainen sijoittui Monacossa viidenneksi, mikä on toistaiseksi hänen paras sijoituksensa Red Bullilla.

Tallikaveri Max Verstappen on ajanut tällä sesongilla jo kaksi kolmossijaa ja on kuuden kisan jälkeen Gaslya MM-pisteissä 46 pistettä edellä. 

Lue myös:

    Uusimmat