F1-sensaatio takoo kovempaa jälkeä kuin Max Verstappen – tallipomot pimittävät totaalisesti tiedon ensi kauden kohtalosta

F1:ssä tulokaskuljettaja Alexander Albon on yltynyt upeaan iskuun viimeisimmissä kisoissa. Red Bullille vaihdon jälkeen Albon on nakuttanut jopa kovempaa jälkeä kuin hänen tallikaverinsa Max Verstappen. Silti, Albonin ensi kauden osoite on yhä arvoitus.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Red Bull päätti nostaa Albonin Toro Rossolta sen emotalliin kesätauon yhteydessä. Belgian GP:n jälkeen Albon on kerännyt kasaan 58 pistettä, kun taas Verstappen on jäänyt 39 pisteeseen.

Vaikka Albon on antanut vakuuttavia näyttöjä, ei häntä ole sinetöity Red Bullin ensi kauden toiseksi kisakuljettajaksi.

 – Meillä ei ole mitään kiirettä tehdä päätöksiä, Red Bullin neuvonantaja, kuljettajavalinnoista vastaava Helmut Marko totesi.

Tilanne on kuitenkin sangen erikoinen Albonille itselleen. Red Bull -pomot ovat nimittäin pimittäneet tilanteen täysin thaimaalaiskuljettajalta.

– Ei, en ole saanut oikein mitään kunnon kommentteja Markolta, Albon myönsi Crash.netille.

– En toki ole uhrannut aiheelle hirveästi ajatuksia, Albon jatkoi.

Red Bullilla kysymysmerkit liittyvät siihen, että miten se jaottelee Albonin, Pierre Gaslyn ja Daniil Kvjatin ykköstallin ja Toro Rosson välillä. Tähän energiajuomayhtiö ei ole antanut vielä mitään vastauksia.

Lue myös:

    Uusimmat