Expressen: Petrus Palmu eristettiin Ruotsissa – SM-liigan viime kauden arvokkaimmalle tyly viesti seuralta

0:54
Tätä taidetta nähtiin SM-liigassa viime kaudella 26 kertaa. Ruotsissa on syntynyt vain yksi kihaus. Petrus Palmu on lähellä maisemanvaihtoa.

Viime kaudella SM-liigan runkosarjan arvokkaimmaksi valittu Petrus Palmu on entistä lähempänä SHL-sopimuksensa purkamista. Palmu ei harjoitellut tiistaina Örebron edustusjoukkueen mukana. Expressenin mukaan hyökkääjälle on kerrottu, että hän voi etsiä uuden työnantajan. Viime viikolla Palmu kommentoi ohentunutta rooliaan MTV Urheilulle.

Expressenin mukaan Örebron viestintäpomo vahvistaa, että suomalaishyökkääjä on pudotettu harjoitteluringistä. Lehti kertoo lisäksi, että Palmu on vapaa etsimään uuden seuran itselleen. 

– Vahvistan, että hän ei harjoitellut tänään (tiistaina) edustusjoukkueen mukana, lehdistöpäällikkö Ludwig Andersson toteaa.

Palmulla on kuitenkin edelleen voimassa kaksivuotinen sopimus Örebron kanssa. Hyökkääjä siirtyi Ruotsiin Jukureista. Viime viikolla MTV Urheilu tavoitti suomalaispelaajan kommentoimaan jo kiristynyttä tilannetta. Jatkosta seurassa ei kuitenkaan ollut selvää tietoa. 

– En osaa sanoa... yritän tehdä oman työni niin hyvin kuin voin, ja niin olen tehnyt, Palmu viestitti MTV Urheilulle.

– Jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä, Palmu jatkoi. 

Vain yhden maalin kauden aikana iskenyt Palmu on ollut kokoonpanossa vain 15 kertaa, kun Örebro on pelannut 24 ottelua. Nyt penkitysputki on venähtänyt kolmen ottelun mittaiseksi. 

Palmun agenttina toimiva Antero Niittymäki kertoi jo lokakuussa MTV Urheilulle, että vaikeuksiin Ruotsissa ajautunut tähtihyökkääjä kiinnostaa muita huippuseuroja. Viime viikolla Niitymäki vahvisti, ettei Suomeen paluu ole poissuljettu ratkaisu. 

– Ei me olla poissuljettu mitään vaihtoehtoja. En tällä hetkellä osaa enempää sanoa, Niittymäki muotoili. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja