Nyt puhuu Juhamatti Aaltosen agentti – "On satavarma, että hän ei istu siihen rottakiekkoon"

Ruotsalaislehden Helsingborgs Dagbladin mukaan Juhamatti Aaltonen on mahdollisesti lähtemässä SHL-seura Röglestä. Nyt 32-vuotiaan suomalaishyökkääjän tilanteesta puhuu hänen agenttinsa Juuso Pulliainen.

Röglen urheilujohtaja Chris Abbott ei ollut Helsingborgs Dagbladille antamiensa lausuntojen mukaan "vakuuttunut, että Aaltonen pelaisi enää seurassa". Hän myös myönsi Röglen käyneen muiden seurojen kanssa neuvotteluja suomalaistaiturista. Juuso Pulliainen ei Abbottin kommenteista yllättynyt.

– Jos tietää, mitä rottakiekkoa herra Abbott on itse urallaan pelannut, ei varmaan ole Aaltonen, joka pelaa samaa peliä. Hän ei varmasti istu niiden uuteen pelityyliin, jossa mennään ajokoirana. Se on ihan satavarma, Pulliainen lataa MTV Sportille.

Tehot 4+11=15 kauden 27 SHL-ottelussa summannut Aaltonen puolestaan sanoi Helsingborgs Dagbladille, että jos Rögle on ajatellut pitää hänet "sivussa kuukauden, hänen täytyy ehkä alkaa miettiä jotain muuta".

– Tuo voi hyvin pitää paikkansa. Jossain kohti peilailtiin sitä, että vaikka hän teki maaleja ja syöttöjä ja pelasi kuinka hyvin, ei peliaika muuttunut siitä mihinkään. Kyllähän tuollaisista indikaattoreista pelaaja huomaa itse, mikä on kuvio, Pulliainen toteaa.

Aaltonen ei ole pelannut Röglen kolmessa edellisessä ottelussa. Taitohyökkääjää on vaivannut viime aikoina nivunen, joskin tällä hetkellä hän on paikallismedialle kertomansa mukaan pelikunnossa.

– Hän oli loukkaantuneena ja kävi viikko sitten kuvauttamassa nivusensa magneetissa. Siinä ei ollut mitään pahempaa repeämää, Pulliainen sanoo.

"Ei vielä ilmoitusta"

Epävarmasta tilanteesta huolimattaan Aaltonen on toistaiseksi yhä Röglen mies.

– Ei meille ole vielä annettu ilmoitusta, että nyt tilanne on tämä (että lähtö koittaisi). On vain tulkittu ilmassa olevia signaaleja, että tällaiseen se saattaa jossain kohtaa äityä, Pulliainen summaa.

Aaltosen tulevaisuudella hän ei lähde tarkemmin spekuloimaan.

– Sanotaanko näin, että Venäjälle hän ei ole menossa, kun siirtoaika on ummessa. Voidaan sulkea ainakin yksi juttu (KHL) pois, agentti naurahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat