Exit-sarjan tähti Max Ovaska häikäilemättömästä roolihahmostaan: "Epäilemättä tuollaisia ihmisiä on oikeastikin olemassa"

Näyttelijä Olli Rahkonen paljastaa opettelleensa käyttämään penisproteesia Exit-sarjan kuvauksissa 0:40
Katso video! Exit-sarjan näyttelijä Olli Rahkonen paljasti opetelleensa käyttämään penisproteesia sarjan kuvauksissa.

Exit-sarjan näyttelijä Max Ovaska uskoo, että sarja viihdyttää.

Exitkertoo neljästä ökyrikkaasta finanssihaista, joilla on kaikkea mitä voi toivoa. Elämä ei silti tunnu oikein miltään, joten he hakevat elämäänsä jännitystä huumeilla, seksillä ja väkivallalla. Tällä on seuraksensa, josta kärsivät sekä miesten perheet että miehet itse. Sarja pohjautuu norjalaiseen samannimiseen kohusarjaan.

Suomen Exit-versiossa yhtä päärooleista näyttelee Max Ovaska. Näyttelijä kertoo, että hänen roolihahmonsa Kim Helasvuo haluaa antaa itsestään älykkään ja menestyvän vaikutelman, vaikka julkisivun takana operoi omaa elämäntyyliään muiden ihmisten kustannuksella.

Näyttelijä sanoo itsekin miettineensä voiko sarjan kaltaisia ihmisiä todella olla olemassa ja kertoo katsoneensa norjalaisen esikuvan sarjasta.

– Itse pidin norjalaisesta versiosta todella paljon ja ahmin sen muistaakseni kerralla. Pätkiä nähneenä, meidän versiomme näyttää kovin lupaavalta ja uskon että se on viihdyttävä, näyttelijä kertoo.

Hän sanoo, että vaikka sarjan tapahtumat ovat hyvinkin rankkoja, niin kuvauspäivien jälkeen rooli ei jäänyt kummittelemaan.

– Epäilemättä tuollaisia ihmisiä on oikeastikin olemassa. Tämähän on tällaista rikkaiden maailmaa, jossa julkisivu on tärkeää, näyttelijä pohtii.

Hän pitää tärkeänä, että nykyisin sarjojen kuvauksissa huolehditaan näyttelijöistä hyvin. Sarjaa kuvatessa pidettiin huoli, että ympäristö oli tekijöilleen turvallinen.

– Tänä päivänä on muun muassa intiimikoordinaattorit ja työskentelyssä kiinnitetään muun muassa huomiota siihen, että mitkään asiat eivät ole mielenterveydelle haitallisia. Työhyvinvointi ja turvallisuus otetaan huomioon.

– Välillä jälkeenpäin jopa nauratti, että olipas taas erikoinen päivä kuvauksissa, hän lisää.

Ovaska kertoo, että sarja on viihdyttävä ja etenee vauhdikkaasti ja sen takia hän suosittelee ihmisten katsoman sitä.

– Näyttelemme sellaista ihmiskuvaa, joka on jollain lailla todellinen ja aito. Tämä ei kuitenkaan ole mikään moralisoiva sarja ja ainakin itse tykkään katsojana päättää mitä mieltä olen asioista.

Hän kertoo, ettei koe paineita sarjasta, vaikka esikuva onkin valtavan suosittu myös norjan ulkopuolella.

– Väkisinkin meidän versiomme tuo sarjaan jotain uutta, Ovaska iloitsee.

C More -alkuperäissarja Exitin muissa päärooleissa nähdään Olli Rahkonen, Jarkko Lahti ja Jarkko Niemi, Jemina Sillanpää.

Exit C moressa torstaisin 13. lokakuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat