Ex-Salkkarit-tähti Emil Hallberg poseeraa näyttävän kaunottaren kanssa: "Kulta päätti sitten yllättää"

3:45
Dramaattisten käänteisen kautta Salkkarit jättänyt Emil Hallberg palasi suosikkisarjan kuvauksiin! Mistä ihmeestä on kyse?

Emil Hallberg julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan jo marraskuussa. 

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Emil Hallberg on ollut julkisuudessa varsin vähäsanainen yksityiselämästään, eikä hän ole kommentoinut siviilisäätyään.

Hallberg on raottanut yksityiselämänsä verhoa julkaisemalla Instagram-tilillään yhteiskuvia tumman kaunottaren kanssa, jota hän kutsuu kullaksi.

Kaksikko vietti viikonloppuna miniloman hotellissa. 

– Kulta päätti sitten yllättää pienellä staycationilla! Clarionissa tuli vietettyä ihana yö, parhaassa seurassa, Hallberg kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Näet yhteiskuvan painamalla sen oikeaa. 

Hallbergin kuvissa poseerava nainen on nimeltään Sofie. Selviää, että hän harrastaa bikini fitnessiä ja seuraajia hänen Instagram-tilillään on lähes 8000. Sofie kutsuu Hallbergia päivityksissään nimeltä muru. 

"Lemmenjuomaa lipitetty"

Ensimmäinen yhteiskuva on julkaistu marraskuussa, jolloin pariskunta on ollut viettämässä halloweenia.  Hallberg oli pukeutunut Batmaniksi, Sofie Kissanaiseksi. 

Hallberg ja Sofie viettivät Instagramin mukaan myös yhteistä joulua. 

Hallbergin rakkautta hersyvät päivitykset ovat keränneet sankoin joukoin kommentteja. 

– Kyyhkyläiset, kommenteissa kirjoitetaan. 

– Ai että ootte suloisia! Lemmenjuomaa lipitetty kai, seuraaja toteaa. 

Keskittyy kilpatanssiin

Hallberg jättäytyi pois Salatut elämät -sarjasta viime keväänä. Hän kertoi tuolloin MTV Uutisille keskittyvänsä enemmän kilpatanssiin. 

Hallberg totesi helmikuun alussa salamyhkäisesti, että jotain pieniä televisiotöitä on "ehkä tulossa". Samaan hengen vetoon hän myös totesi, että tanssi on numero yksi hänen elämässään. 

– Tiesin jo Salkkareita tehdessä, että tanssi on se, mitä tulen loppuelämäni tekemään. Salatut elämät oli minulle väliaikaista, hän tuumasi. 

Hallbergin näyttelemä roolihahmo Tale Taalasmaa kuoli traagisesti helikopterionnettomuudessa. Hahmo teki kuitenkin paluun sarjaan hetkellisesti hieman erilaisessa olomuodossa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja