Ex-Missin kirpputori suljettiin – "Totta kai lannisti"

Vuoden 2007 Miss Suomena ja juontajana tunnetun Noora Hautakankaan perustama kirpputori suljettiin kuukausi sen perustamisen jälkeen.

Juontaja ja vuoden 2007 Miss Suomi Noora Hautakangas perusti Eiran kirppiksen ystävänsä kanssa, koska jäi kaipaamaan Valtterin kirpputoria sen suljettua ovensa vuoden 2012 lopulla.

Kirpputorin perustaminen ei kuitenkaan ollut niin helppoa kuin ystävykset olivat ajatelleet. Eiran kirppis avattiin kesäkuun puolivälissä, mutta toiminta lakkautettiin jo kuukausi avaamisen jälkeen.

– Pelastuslaitoksen viranomaisten mukaan tyhjillään oleva varastorakennus ei salli pop-up-tyylisen väliaikaisen kirppiksen toteuttamista, missi kertoo.

– Varsinaisesti paloturvallisuuteen liittyvää syytä ei annettu, mutta pykäläviidakon mukaan näin pitkään jatkuva kirppistoiminta ei ole väliaikaista

Hautakangas kuvailee sulkemista suureksi takaiskuksi ja pettymykseksi. 

– Totta kai se lannisti, Hautakangas kommentoi MTV.fille.

Kirpputorin sulkeminen on herättänyt paljon porua sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Anna Degerholm kirjoitti asiasta blogikirjoituksen.

Ihmisten osoittama tuki on auttanut Hautakangasta kestämään pettymyksen.

– On ollut tosi mahtavaa huomata, että jengi on ollut kannustavalla fiiliksellä mukana! Olen saanut monilta tahoilta tsemppausviestejä ja se on antanut voimaa.

Hautakangas ei ole vielä luovuttanut yrityksensä suhteen.

– Ei tässä vielä konkurssissa olla. Ajasta tai tiloista ei ole vielä tietoa, mutta suunnittelemme kirppiksen avaamista uudelleen. 

Lue myös:

    Uusimmat