Mainos

Ex-mies paljasti: Näin röyhkeästi avustuksia väärinkäytetään

Brittinainen on joutunut vakaviin ongelmiin jäätyään kiinni avustusten väärinkäytöstä. 51-vuotias kahden lapsen äiti joutuu myymään kotinsa, sillä valtio karhuaa häneltä jättisumman avustuksia takaisin.

Naiselle maksettiin tuntuvia korvauksia liikuntakyvyttömyyden takia. Naiselle on annettu diagnoosi, jonka mukaan "hän on liian heikko kävelläkseen minkäänlaista merkittävää matkaa". Hän ei kertomansa mukaan pääse itsenäisesti sänkyyn eikä vessaan.

Rahat kuitenkin menivät luksusmatkoihin - joiden aikana nainen pystyikin kävelemään, hurvittelemaan vesipuistoissa ja jopa kiipeämään vuorelle.

Petos paljastui, kun naisen ex-mies toimitti perheen lomavideoita viranomaisille eron jälkeen.

Naisen todettiin saaneen avustuksia väärin perustein 19 000 punnan arvosta. Hän joutuu myymään talonsa saadakseen maksettua ne takaisin. Hänellä on puoli vuotta aikaa kerätä rahat kasaan.

Naisen puolustusasianajaja sanoo, että lomavideot on kuvattu niinä päivinä, kun naisen vointi on ollut hyvä. Myös lämmin ilmasto on helpottanut naisen kipuja.

Julkisuuteen noussut tapaus on herättänyt paljon keskustelua avustusten väärinkäytöstä. Asiasta kertoo brittilehti Daily Mail.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.