Ex-mestarinyrkkeilijää syytetään raiskauksesta – tunnetaan myös toimintatähtien Expendables-elokuvasta

Ex-mestarinyrkkeilijä Victor Ortizia syytetään raiskauksesta 0:25

Ammattilaisnyrkkeilyn välisarjan entistä maailmanmestaria Victor Ortizia epäillään raiskauksesta Yhdysvalloissa.

Kalifornialaisen Oxnardin poliisi kertoo, että 31-vuotias Ortiz oli ilmoittautunut itse paikalliselle poliisilaitokselle tiistaina. Piirisyyttäjä oli nostanut syytteet kuukausien mittaisten tutkimusten jälkeen, ja Ortizista oli tehty pidätysmääräys.

Ortizia syytetään raiskauksesta, oraaliseksiin pakottamisesta ja sormilla tunkeutumalla tapahtuneesta raiskauksesta. Oikeuskäsittely käynnistyy 10. lokakuuta. 

Venturan piirikunnan seriffin mukaan Ortizin 100 000 dollarin suuruiset takuut on maksettu, joten Ortiz odottaa käsittelyä vapaalla jalalla.

Ortiz ehti pitää hallussaan WBC-liiton mestaruusvyötä viisi kuukautta vuonna 2011, kunnes Floyd Mayweather tyrmäsi hänet. 

Yhdysvaltalainen Ortiz on otellut urallaan 32 voittoa, kuusi tappiota ja kolme ratkaisematonta. Edellisen kerran hän asteli kehään viime helmikuussa. 

Ortiz on tunnettu myös viihdemaailmasta. Hän on näytellyt muun muassa Sylvester Stallonen ja Arnold Schwarzeneggerin tähdittämässä elokuvassa The Expendables 3 ja tv-sarjassa Ray Donovan.

Lue myös:

    Uusimmat