Conor McGregorista hirmusyytös – nainen avautuu "noidutun" UFC-tähden väkivallasta: "Luulen, että hän olisi tappanut minut"

Irlantilainen vapaaottelutähti Conor McGregor on joutunut epäilyjen alaiseksi kotimaassaan ja Espanjassa, kun naishenkilö syyttää häntä väkivallanteoista. 

Nimettömänä pysyvä naishenkilö on kertonut poliisille, että 34-vuotissyntymäpäiviään viettänyt McGregor potkaisi häntä vatsan seudulle ja löi häntä vapaaottelijan jahdilla Ibizan lähellä viime heinäkuussa. Nainen kertoo hypänneensä pois jahdilta, ja lopulta Punaisen ristin laiva poimi hänet kyytiin Formenteran saaren edustalta. 

– Vaikutti kuin hän olisi ollut noiduttu. 

– Meillä on yhteisiä ystäviä, ja minun on pitänyt tavata hänet lukuisia kertoja. En voi uskoa, mitä hän teki minulle. Hän on rikollinen. Luulen, että hän olisi tappanut minut, jos en olisi poistunut jahdilta, 42-vuotias nainen kertasi poliisille Irlannissa.

Naisen mukaan hän ja McGregor ovat lähtöisin samalta alueelta Dublinista. 

Espanjalaislehti Ultima Horan mukaan nainen kieltäytyi ensin antamasta lausuntoa Espanjan poliisille, mutta ibizalainen tuomari on aloittanut tutkimukset irlantilaisviranomaisten yhteydenoton jälkeen. 

– Herra McGregor kieltää järkkymättömästi kaikki hänen veneellään vieraana olleen naisen tekemät syytökset, entisen UFC-mestarin tiedottaja Karen Kessler kertoi tiedotteessa. 

McGregor on aiemminkin ollut tekemisissä viranomaisten kanssa. Häntä syytettiin kuudesta rikoksesta huhtikuussa 2022, kun hänet pidätettiin liikenteen vaarantamisesta. Häntä on epäilty myös pakottamisesta seksuaaliseen tekoon sekä miehen pahoinpitelystä. Lisäksi hän riehui UFC-tapahtuman parkkihallissa vuonna 2018. 

McGregorin edellinen ottelu on heinäkuulta 2021. Hän hävisi tuolloin teknisellä tyrmäyksellä Dustin Poirierille ja mursi samalla jalkansa.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja