Eva Wahlströmin järkähtämätön katse porautui vastustajan silmiin – 0,4 kilon painoero MM-ottelun punnitustilaisuudessa

Eva Wahlström hyvällä itseluottamuksella Madison Square Gardenille:"Aika helpottuneet fiilikset" 4:36
Videolla Eva Wahlströmin ajatuksia MM-ottelun alla.

Suomalaisnyrkkeilijä Eva Wahlström esiintyi hyväntuulisena punnitustilaisuudessa ennen lauantaista New Yorkin Madison Square Gardenissa käytävää MM-ottelua Irlannin Katie Tayloria vastaan. Huippuottelussa mitellään 61,2 kilon painoluokassa.

Wahlströmin kohdalla puntari näytti perjantaina 60,5 kiloa. Taylor oli 0,4 kiloa painavampi. 

Wahlströmin hymy oli punnitustilaisuudessa poseerausten yhteydessä herkässä. Kun tuli tuijotuksen aika, suomalaisen katse Taylorin silmiin oli rento mutta järkähtämätön, ilmeenkään värähtämättä. Aivan lopuksi hän vilautti Taylorin kanssa sananvaihdon yhteydessä pienet hymyt.

Wahlström ja Taylor ovat kohdanneet kummankin amatööriaikoina aikoinaan kahdeksan kertaa, ja kaikki noista kohtaamisista päättyivät Taylorin voittoon. Ammattilaisena Wahlströmillä ei tappiota ole, vaan hän on napsinut 22 voittoa ja yksi ottelu on päättynyt ratkaisemattomaan.

Vain kaksi vuotta ammattilaisena nyrkkeillyt Taylor on puolestaan voittanut toistaiseksi kaikki 11 ammattilaisotteluaan. Moni on arvioinut hänet maailman parhaaksi naisnyrkkeilijäksi.

Taylor puolustaa lauantain ottelussa WBA- ja IBF-liittojen mestaruuksiaan. Yli kolme vuotta WBC-liiton mestaruustitteliä hallussaan pitänyt Wahlström ottelee nyt yhtä pykälää normaalia painoluokkaansa ylempänä.

Lue myös:

    Uusimmat