Europarlamenttiin lähtevä Teuvo Hakkarainen MTV Uutisille: Asun ensin hotellissa ja aion mennä englannin kielen kursseille

Tuore europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen kertoo tuoreet kuulumisensa:"Puolueessa on leppoinen tila" 4:39

Suomen tuore europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen aikoo keskittyä tehtävässään metsäpolitiikkaan. Hakkarainen sanoo odottavansa uutta tehtävää innolla. 

MTV Uutiset tavoitti Teuvo Hakkaraisen perussuomalaisten puoluekokouksessa lauantaina. Hän kertoo odottavansa pian alkavaa europarlamentaarikon pestiä innolla.

– Mielenkiinnolla odotan hommaa. Näen siellä sitten paikan päällä, mitä ne eurooppalaiset ajattelevat, kun he tekevät direktiivejä meille, jotka eivät toimi meidän olosuhteissa, Hakkarainen kommentoi.

Hakkarainen sanoo, että parlamentissa hän aikoo pitää erityisesti metsäpolitiikkaa esillä.

– Haluan, että se pysyy suomalaisten käsissä. Meillä on maailman paras asiantuntemus, tietämys ja panostus asiaan. Se näkökulma minulla on takataskussa, kun sinne menen.

Teuvo Hakkarainen toteaa, että mikäli aikataulut mahdollistavat, hän aikoo osallistua englannin kielen kursseille Brysselissä.

Kotia hän ei ole vielä hankkinut, vaan tuore europarlamentaarikko aikoo ensin asua hotellissa, ja etsiä asunnon kesälomien jälkeen. 

Mitä Teuvo Hakkarainen ajattelee pian alkavasta Suomen EU-puheenjohtajuuskaudesta? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat