Mainos

Etsi ja löydä miljoonia - kaatopaikalta

Säästönsä patjaan kätkenyt nainen on aiheuttanut Israelissa ennennäkemättömän kiinnostuksen kaatopaikoilla. Nainen oli tallettanut koko elämänsä yhteensä miljoona dollaria eli yli 700 000 euroa mielestään maailman turvallisimpaan mahdolliseen paikkaan - äitinsä patjan sisään. Nainen kuitenkin heitti patjan roskikseen.

Israelin media kertoo, että erehdys tapahtui, kun nainen antoi vanhalle äidilleen lahjaksi uuden patjan ja heitti vanhan patjan pois.

Nainen muisti rahakätkönsä seuraavana aamuna.

- Heräsin ja aloin kirkua kauhusta, kun tajusin, mitä oli päässyt tapahtumaan, kertoo Tel Avivissa asuva nainen, joka ei halua paljastaa nimeään.

Patjaan tungetut rahat olivat Yhdyvaltojen dollareita ja Israelin shekeleitä. Nainen kertoo valinneensa säästöilleen pankkien asemasta patjan, koska hänellä oli tramaattisia kokemuksia pankeista.

Patjaa on etsitty kolmelta kaatopaikalta - tuloksetta.

Tel Avivin kaatopaikkojen johtaja Shaul Yogen kertoo, että heti kun nainen oli ilmoittanut hänelle vahingostaan, hän antoi työntekijöilleen määräyksen etsiä patjaa.

Yogen epäili, ettei pajaa ole tuotu kaatopaikalle, vaan joku koditon on ottanut sen käyttöönsä.

- Ehkä joku nukkuu nyt miljoonan dollarin päällä tietämättä siitä mitään. Hänellä olisi varaa elää loppuelämänsä viiden tähden hotellissa, mutta aarteesta aavistamatta hän ehkä nukkuu kadulla, vanhalla patjalla, Yogen kertoi.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.