Mainos

Etikettiasiantuntija lyttää yleisimmät joulukoristeet – löytyykö sinun kotoasi?

Brittiläinen etikettiasiantuntija on listannut koristeet, joita hän ei suosittelee yhdenkään ihmisen ottavan tänä jouluna käyttöönsä.

Kun puhutaan joulukoristeista, jokaisella meistä on asian suhteen omat mieltymyksensä ja tapansa. Etikettiasiantuntijana työskentelevän William Hansonin mukaan muutama tyypillinen joulukoriste kannattaisi kuitenkin jättää tänä jouluna kaapin perälle. 

Miten on, löytyykö sinun kotoasi seuraavia asiantuntijan kritisoimia koristeita? 

Värikkäät köynnökset

Moni meistä kietoo värikkäitä joulunauhoja- ja köynnöksiä niin kuusen kuin kaiteidenkin ympärille, mutta suuresta suosiostaan huolimatta ne eivät Hansonin mukaan näytä missään tilanteessa hyvältä. Miehen mukaan köynnökset ovat pelkkää rahan tuhlausta.

Muoviset kuuset

Muovikuusi ei ole missään tilanteessa hienostunut valinta, Hanson muistuttaa. Jos sinulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin pystyttää kotiisi muovinen puu, tärkein sääntö on, että mitä kauemmas vihreästä väristä menet, sitä enemmän pieleen asiat voivat mennä. Pinkit ja valkoiset kuuset = kamalaa.

Värikkäät valot

Ja mitä tulee valoihin, Hanson haluaa ihmisten muistuttavan itseään termistä ”valkoinen joulu”. Värikkäät valot ovat miehen mukaan 1980-lukua, ja mitä tulee valojen määrää, myös tässä asiassa pieni on kaunista.

Edellä mainittujen koristemokien lisäksi asiantuntija haluaa muistuttaa, että kodin koristeleminen jouluisilla koristeilla ennen 17.12 ei ole sosiaalisesti hyväksyttävää, vaan jopa rahvaanomaista.

Hansonia täytyy ehkä muistuttaa tutkimuksesta, jonka mukaan aikaisin kotinsa koristelevat ovat onnellisimpia.

Lähde: TheSun

Mitähän mieltä Hanson olisi tämän suomalaismiehen kodista?

2:21

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.