Ethän säilytä rintaliivejä lipaston laatikossa? Näin ne tulisi oikeasti säilyttää

2:32

Rintaliivien oikea säilytyspaikka ei olekaan lipaston laatikko, vaan jokin aivan muu. Aiheesta uutisoi brittilehti Mirror.

Näistä merkeistä tunnistat vääränkokoiset rintaliivit! Katso yllä oleva video.

Rintaliivit ovat useiden naisten päivittäinen asuste, mutta niiden valitseminen tai edes oikea kohtelu ei ole kaikille aivan itsestään selvää. Sosiaalisessa mediassa on aiemmin ihmetelty muun muassa oikeaa tapaa pukea liivit päälle.

Jotta rintaliivit saa kestämään pitkään, kannattaa kiinnittää huomiota myös niiden säilytykseen. The Good Housekeeping Insitituten mukaan rintaliivejä ei pitäisi säilyttää lipastossa tai muussa laatikossa, varsinkaan pesujen välissä.

Todellisuudessa rintaliivit pitäisi säilyttää niin, että ne saavat ilmaa. Tämä estää hien ja lian imeytymisen vaatekappaleeseen. Jos hiki ja lika eivät pääse tuulettumaan, ne voivat aiheuttaa pahimmillaan ihon ärtymistä ja epämiellyttäviä hajuja.

Näin pidät liivit raikkaina

Mikä sitten on oikea säilytystapa? The Good Housekeeping Insititute suosittelee pitämään rintaliivejä henkarissa tai esimerkiksi ulkona tuulettumassa. Myös tiuha pesuväli saa rintaliivit pysymään raikkaana.

The Good Housekeeping Institute kertoo, että useimmat naiset käyttävät vain kaksia rintaliivejä vuorotellen, kun muut jäävät lipaston pohjalle. Rintaliivit pysyvät paremmin raikkaana, kun vaihdat niitä useammin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja