Mainos

Estrella Dip it -tuotteet pois markkinoilta

Maailman suurimpiin elintarvikeyrityksiin kuuluva Kraft Foods vetää Suomen markkinoilta pois kaikki Estrella Dip it -tuotteet niiden mahdollisen terveysriskin vuoksi.

Oy Kraft Foods Finland Ab:n laboratoriopäällikön Suvi-Päivi Anttilan ja toimitusjohtajan Peter Schulmanin mukaan kyseessä on varotoimi, koska tietty prosessivirhe saattaa tarjota kasvualustan bakteereille. Tuotteissa ei sinänsä ole havaittu Schulmanin mukaan vikaa.

Laboratoriopäällikkö Anttila huomauttaa, että valmistuksessa tapahtunut riittämätön lämpökäsittely saattaa vaikuttaa haitallisesti nimenomaan tuotteen kastikkeeseen. Kyseessä on yrityksen alkuvuodesta lanseeraama uutuustuote, jossa on samassa paketissa kuusi pitkää perunasnacksia ja niihin kuuluva dippikastike.

Suomen markkinoilla on ollut tuotteesta kaksi eri versiota eli Estrella Dip it Sourcream & Onion sticks - sekä Estrella Dip it Paprika sticks -tuotteet, jotka molemmat vedetään siis pois kauppojen hyllyiltä.

Schulman kehottaa kaikkia kuluttajia palauttamaan mahdollisesti hallussaan olevat tuotteet joko ostopaikkaan tai tehtaalle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.